• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R1280Ts (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1280Ts 2.0 (hnedé)

94,50 € (s DPH) 78,75 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Edifier R1280Ts

Jemná kombinácia atraktívneho retro vzhľadu s moderným zmyslom pre kvalitu zvuku. Edifier R1280T sú určené aj pre tých najnáročnejších audiofilov. Ich celkový výkon RMS je 42 W a vďaka 2 portom RCA môžete pripojiť až 2 zariadenia súčasne. Pomocou zabudovaných gombíkov môžete zvuk doladiť podľa svojich predstáv. Priložený diaľkový ovládač uľahčuje ovládanie reproduktorov.


Zvuk štúdiovej kvality

Modely R1280T poskytujú fantastickú kvalitu signálu pre dokonalý zvukový zážitok. Výškový reproduktor s hodvábnou kupolou a 4-palcový basový reproduktor poskytujú solídnu rovnováhu, prekvapivé detaily a krištáľovo čistý zvuk. Stabilný výkon RMS až 42 W eliminuje skreslenie, zatiaľ čo predný basreflexový port zvýrazňuje basy. Dodatočný výstup umožňuje pripojenie externého subwoofera (nie je súčasťou dodávky).

Komfort používania

Na bočnom paneli sa nachádzajú gombíky na nastavenie najdôležitejších funkcií. V okamihu môžete zmeniť nielen hlasitosť, ale aj výšky a basy. Reproduktory sa dodávajú aj s malým diaľkovým ovládačom na diaľkové ovládanie základných nastavení. Je zodpovedný za zapnutie, vypnutie a stlmenie reproduktorov na krátku vzdialenosť.


Duálny vstup RCA

R1280Ts ponúka zaujímavú možnosť pohodlného pripojenia zariadení a objavovania nezabudnuteľných zážitkov počas hudobnej zábavy. Porty RCA sú pripravené na pripojenie až dvoch zariadení naraz. Už nemusíte presúvať zdroje zvuku, hľadať správne káble a strácať čas ich prepínaním.

Klasika je stále v móde

Šikovná kombinácia funkčnosti a estetiky je víťaznou kombináciou. Drevená skriňa reproduktora účinne minimalizuje akustickú rezonanciu, čím eliminuje zbytočné vibrácie a zlepšuje kvalitu zvuku. Navyše vďaka nemu vyzerá model R1280T tak výrazne. Ich elegantný a štýlový dizajn z nich robí dokonalý doplnok štýlového interiéru, obývačky alebo pracovne.


Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model R1280Ts
Výstupný výkon RMS 21 W x2
Reproduktorová jednotka Φ13 mm výškový reproduktor + 4-palcový stredový reproduktor
Pomer signálu k šumu ≥85 dBA
Frekvenčná odozva 52 Hz - 20 kHz
Vstupná citlivosť VstupVstup 1: 750 mV ± 50 mV; Vstup 2: 550 mV ± 50 mV

028417
508 položky
6923520268405

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product