• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R2850DB (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R2850DB 2.0 (čierne)

255,81 € (s DPH) 213,17 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Edifier R2850DB

S univerzálnym modelom R2850DB získate nový a nezabudnuteľný zážitok z počúvania vašich obľúbených skladieb. Pripojte ich ku konzole, počítaču a televízoru pomocou zabudovaných vstupov a objavte výnimočnú kvalitu zvuku. Moderný modul Bluetooth 5.1 umožňuje aj bezdrôtové pripojenie. Maximálny výkon RMS 150 W poskytuje čisté a vyvážené basy. Súčasťou balenia je diaľkové ovládanie na jednoduché ovládanie odkiaľkoľvek.

Inovatívne technológie

Pripojenie Bluetooth 5.1 s kódovaním Qualcomm aptX je zodpovedné za rýchle a efektívne pripojenie reproduktorov k akémukoľvek zariadeniu. Okrem iného podporuje systémy Android, Mac a Windows. Vďaka absencii káblov je používateľský zážitok ešte lepší ako pri štandardnej možnosti, čo vám poskytne úžasný zážitok pri počúvaní očakávaného CD alebo sledovaní vzrušujúceho filmu.


Krištáľovo čistý zvuk

Súprava reproduktorov 2.0 je vybavená 0,75-palcovým výškovým reproduktorom a 4-palcovým stredovým reproduktorom. Kombinovaný výkon 150 W spolu so zosilňovačom triedy D s funkciou DSP sú zodpovedné za dokonale vyvážený zvukový signál, stabilný prenos a žiadne oneskorenie. Je možné pripojiť aj ďalší externý subwoofer (nie je súčasťou balenia), aby ste ešte viac znížili tón.


Široká kompatibilita

Funkcia, ktorá v tejto univerzálnej súprave určite poteší, je plná kompatibilita. Rôzne porty umožňujú súčasné pripojenie väčšiny súčasných modelov. Vyberte si zdroj zvuku z dostupných vstupov Line in 1, Line in 2, koaxiálnych a optických vstupov, pripojte ich k zariadeniu a ponorte sa do kúzla náladových skladieb.


Pohodlné ovládanie

Dodávaný diaľkový ovládač na diaľkové ovládanie zariadenia je nástroj, ktorý uľahčuje ovládanie najdôležitejších funkcií. Bez ohľadu na to, kde sa nachádzate, môžete niekoľkými pohybmi upraviť úroveň hlasitosti, zmeniť poradie skladieb alebo vybrať zdroj vysielania. Jeden z reproduktorov obsahuje tri gombíky na bočnom paneli, ktoré umožňujú jemné nastavenie uvedených funkcií.

Elegantná povrchová úprava

Profesionálna sada reproduktorov Edifier ponúka praktické riešenia v klasickom dizajne. Lesklá MDF doska dodáva štýlový vzhľad a zároveň úplne eliminuje akustickú rezonanciu. To znamená, že najlepšia kvalita vás bude sprevádzať aj pri maximálnych úrovniach hlasitosti. Celok bude zaujímavým doplnkom vkusne zariadených miestností.


Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model R2850DB
Verzia Bluetooth V5.1
Výstupný výkon (výšky): 14W+14W; (stredy): 16W+16W; (basy): 45W+45W
Celkový výkon 150W
Zvukové vstupy Linkový vstup 1, linkový vstup 2, optický, koaxiálny, Bluetooth
Frekvenčná odozva 42 Hz - 20 kHz
Rozmery 258 x 461 x 316 mm (ŠxŠxH)
Hmotnosť 23 kg
Farba čierna
Pomer signálu k šumu ≥85 dB (A)
Subwoofer 8" (220 mm)
Stredotónový reproduktor 4" (116 mm)
Výškový reproduktor 3/4" (19 mm)
Vstupné úrovne Line in 1 700mV±50mV | Line in 2 500mV±50mV OPT/COX 350mFFs ± 50mFFs Bluetooth 350 ± 50mFFs

028429
256 položky
6923520268740

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product