• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R2000DB (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R2000DB 2.0 (hnedé)

193,95 € (s DPH) 161,63 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Edifier R2000DB

Reproduktory R2000DB sú skvelou kombináciou klasickej drevenej konštrukcie a inovatívnych technologických aplikácií pre vysokú kvalitu zvuku. Vďaka univerzálnym optickým vstupom sa nemusíte obávať o kompatibilitu s väčšinou modelov. Dodávaný diaľkový ovládač uľahčuje ovládanie z krátkej vzdialenosti. 25 mm výškové reproduktory Eagle Eye produkujú vynikajúci, čistý zvuk.

Kompaktná veľkosť s hlbokým vnútorným priestorom

Päťpalcový výškový reproduktor vám určite prinesie množstvo nezabudnuteľných hudobných zážitkov. Hliníková membrána a 1-palcový menič sú navrhnuté tak, aby transformovali stredné a basové tóny, ktoré správne vyvažujú tóninu. Okrem toho zosilňovač triedy D obsahuje technológiu digitálneho spracovania signálu (DSP) a technológiu dynamickej kontroly odozvy (DRC). Vychutnajte si bohaté detaily a relaxujte pri vzrušujúcom filme, skladbe alebo hre.


Pohodlné ovládanie

Model R2000DB je vybavený praktickým bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Umožňuje najmä jednoduché prepínanie zdroja, zmenu úrovne hlasitosti alebo výber digitálnych režimov. Pomocou neho môžete nechcenú skladbu stlmiť jediným pohybom. Ergonomický dizajn sa navyše prispôsobí tvaru vašej ruky bez toho, aby spôsoboval nepohodlie.


Výnimočná kvalita zvuku

Súprava reproduktorov Edifier je profesionálnym doplnkom k počítačom a herným konzolám. Dokonale zapadajú do každého priestoru a poskytujú rôzne funkcie, ktoré vyhovujú individuálnemu životnému štýlu. Odolný materiál MDF úplne minimalizuje akustickú rezonanciu. S reproduktormi R2000DB si môžete vychutnať veľkolepý zvukový efekt, ktorý dotvára herný zážitok.

Nadčasový obraz

Precízne remeselné spracovanie a klasický charakter sú úspešnou kombináciou, ktorá sa bude dobre vynímať v štýlovo zariadenej miestnosti. Drevená lesklá skrinka z MDF úplne eliminuje akustickú rezonanciu, čím odstraňuje prenos zbytočných vibrácií a hluku. Pripojte reproduktory ku gramofónu, televízoru alebo notebooku a ponorte sa do atmosférickej, relaxačnej hudby.


Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model R2000DB
Celkový výkon EFEKTÍVNA HODNOTA 24 W × 2 + 36 W × 2
Pomer signálu k šumu ≥85 dB(A)
Frekvenčná odozva 50Hz ~ 20kHz (@+/-3db)
Vstupná citlivosť LiLinka 1: 800 mV ± 50 mV; linka 2: 600 mV ± 50 mV; OPT: 500 mFFs ± 50 mFFs;
Typ vstupu Bluetooth, 3,5 mm na RCA, optický, koaxiálny
Membrána výškového reproduktora Φ25 mm Ru-Fe-B, 6Ω hodvábna kupola
Snímač s plným rozsahom 5,25"
028426
79 položky
6923520264872

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product