• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R1380DB (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1380DB 2.0 (hnedé)

106,92 € (s DPH) 89,10 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktory Edifier R1380DB

Edifier R1380DB je zaujímavou kombináciou inovatívnej kvality zvuku a klasického dizajnu. Profesionálne reproduktory sú vybavené modernými meničmi, ktoré poskytujú čistý a vyvážený zvuk. Drevená skriňa účinne minimalizuje akustickú rezonanciu. Dostupné optické, koaxiálne a linkové porty umožňujú pripojenie väčšiny modelov. Bez problémov môžete spárovať akékoľvek zariadenie s rozhraním Bluetooth 5.1 s kodekom aptX. Priložené diaľkové ovládanie zaručuje pohodlnú obsluhu.


Úplná kontrola nad zvukom

Poskytne vám okamžitý prístup k najdôležitejším funkciám. Bočný panel zariadenia Edifier umožňuje jednoduché nastavenie základných nastavení. Jediným pohybom môžete okrem iného ovládať hlasitosť, úroveň basov, vysoké a nízke tóny. Diaľkové ovládanie, ktoré je súčasťou balenia, vám umožňuje voľne zapínať zariadenie, prepínať skladby a vyberať zdroj zvuku. Zvukový signál si môžete jednoducho nastaviť podľa svojich predstáv.

Digitálny integrovaný obvod

Ak chcete zistiť, čím reproduktory zaujmú vynikajúcou kvalitou zvuku, stačí sa pozrieť dovnútra. Model R1380DB využíva digitálny čip TI PCM9211, ktorý zabezpečuje presnú reprodukciu zvuku. Zabudovaný výškový reproduktor má priemer 25 mm. Výškové, stredové a basové meniče sa starajú o skvelú vyváženosť a precízne spracovanie zvuku. O nezabudnuteľný hudobný zážitok sa postará zosilňovač triedy D s celkovým RMS výkonom 42 W.


Technológia Qualcomm

Vďaka širokej kompatibilite ponúka R1380DB mnoho možností pripojenia. Zariadenie je vybavené vstupom Line In, optickými a koaxiálnymi portmi. Osloboďte sa od káblov a akýchkoľvek obmedzení vďaka technológii Bluetooth 5.1. O spoľahlivý bezdrôtový prenos sa stará kodek Qualcomm aptX. Vyberte si správny spôsob pripojenia zariadenia, aby ste si mohli vychutnať plynulý a stabilný prenos.

Jedinečný obrázok

Reproduktory Edifier ponúkajú výnimočnú funkčnosť a zároveň dobrý vzhľad. To všetko s drevenou skriňou a štýlovým dizajnom. Výsledkom je neuveriteľne elegantný a atmosférický charakter. Určite budú vkusným doplnkom klasicky zariadených interiérov.


Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model R1380DB
Verzia Bluetooth V5.1
Frekvenčná odozva 55 Hz - 20 kHz
Zvukové vstupy Linkový vstup, optický vstup, koaxiálny vstup, Bluetooth
Úroveň hlasitosti ≤30 dB (A)
Výstupný výkon (RMS) 21 W + 21 W
Zvukové kodeky aptX, SBC
Farba Hnedá
Vstupná citlivosť Line In1: 450 ±50 mV; Line In2: 550 ±50 mV; Optický/koaxiálny: 450 ±50 mFFs; Bluetooth: 700 ±50 mFFs
Pomer signálu k šumu ≥85 dB (A)
Stredotónový a basový menič 4"
Výškový menič 1"

028423
188 položky
6923520268962

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product