• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R2750DB (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R2750DB 2.0 (čierne)

206,33 € (s DPH) 171,94 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktory R2750DB

Tieto reproduktory majú výkon 136 W, čo je pre reproduktory tejto veľkosti veľmi zriedkavé. Trojcestný zosilňovač Tri-Amp vám poskytne čistý a silný zvuk. Oba reproduktory sú uložené v drevených paneloch MDF, aby sa minimalizovala možná ozvena, takže s nimi získate úplne nový hudobný zážitok a znovu objavíte svoje obľúbené skladby v ešte lepšej kvalite.

Viacúčelový

S reproduktormi Edifier R2750DB je kompatibilné takmer každé zariadenie. Spárujte svoj smartfón cez Bluetooth a nechajte káble za sebou. Môžete tiež pripojiť televízor alebo herný systém prostredníctvom koaxiálnych, optických alebo RCA konektorov.


Digitálny vstup

Koaxiálne pripojenie nie je také bežné ako optické pripojenie, ale ak to vaše zariadenie umožňuje, koaxiálne pripojenie má tendenciu znieť lepšie vďaka väčšej šírke pásma, čo znamená, že môže podporovať vyššiu kvalitu zvuku až do 24 bitov/192 kHz. Optický prenos je zvyčajne obmedzený na 96 kHz.

Bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth

Streamujte hudbu bezdrôtovo do zariadenia R2750DB pomocou technológie Bluetooth v4.1. Pripojte notebook, tablet alebo telefón cez Bluetooth a rozbehnite párty so svojím zoznamom skladieb.

Diaľkovo ovládané

R2750DB je vybavený ergonomickým diaľkovým ovládaním, ktoré umožňuje meniť zdroj, hlasitosť, Bluetooth, výber skladby Bluetooth a praktické tlačidlo stlmenia. Ovládajte zvuk bez toho, aby ste sa museli pohnúť zo sedadla.

Jemné nastavenie

Na bočnom paneli nájdete ovládače výšok a basov, ktoré potrebujete na nastavenie reproduktorov presne podľa vašich predstáv, a kalibrovaný basreflexový port na prednej strane skrine. Systém zosilňovača triedy D s digitálnym spracovaním signálu a technológiou elektronického ovládania tónu vám poskytne mimoriadny hudobný zážitok.

Extra výkon

Na pripojenie použite bi-amplifikačný reproduktorový kábel XLR F5 s uhlovými zástrčkami. Reproduktory R2750DB majú dodatočný výstup pre nezávislý subwoofer, ktorý môžete kedykoľvek pripojiť a premeniť tak zostavu 2.0 na zostavu 2.1, čím sa zvýraznia všetky basy.

Špecifikácie

Celkový výkon 136 Wattov
Výstupný výkon RMS 14W x2 (výškové reproduktory) + 14W x2 (stredotónové reproduktory) + 40W x 2 (basové reproduktory) [DRC ON]
Pomer signálu k šumu (SNR) ≥85 dBA
Frekvenčná odozva 45Hz-20KHz
Zvukový vstup AUX, Bluetooth, optický, koaxiálny
Kontrola Diaľkové ovládanie a praktické gombíky na bočnom paneli umožňujú úplné nastavenie parametrov
Subwoofer 6,5 palca (178 mm)
Stredotónový reproduktor 4 palce (116 mm)
Výškový reproduktor 3/4 palca NDFeB
Hmotnosť približne 20 kg
Rozmery 218 mm x 393 mm x298 mm (ŠxVxH)

026372
723 položky
6923520267545

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product