• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R1700BT (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1700BT 2.0 (čierne)

115,14 € (s DPH) 95,95 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Vysokokvalitný zvuk

K univerzálnym reproduktorom Bluetooth R1700BT budete chcieť pripojiť akékoľvek zariadenie. Pripojením hernej konzoly, počítača alebo televízora získate výnimočnú kvalitu zvuku. Multifunkčná dokonalosť týchto reproduktorov Bluetooth prináša takú jasnú hodnotu zábavy. Reproduktor R1700BT má zabudované digitálne spracovanie signálu (DSP) a riadenie dynamického rozsahu (DRC), ktoré zabraňujú skresleniu; technológia reproduktorov skutočne zodpovedá vašim hudobným očakávaniam. Reproduktory Bluetooth R1700BT vám umožňujú zachovať esteticky čistý zvuk bez toho, aby ste museli obetovať kvalitu a výkon. Navyše sú k vám otočené pod uhlom 10 stupňov, takže hudba, ktorú prehrávajú, je zameraná presne na vás.

Výškový reproduktor Eagle Eye

Vďaka novo vyvinutým 19 mm výškovým reproduktorom Eagle Eye s kopulovitým výškovým meničom sú v modeli R1700BT čisté aj tie najmenšie zvuky. Svojimi želanými rozmermi a vylepšenými parametrami spĺňa model Eagle Eye svoju povesť a požiadavky. Jeho uspokojivý zvuk robí vaše skladby bohatými a plnými a poskytuje plne profesionálny zážitok z počúvania.

Sofistikovaný štýl

R17000BT sú uložené v ručne vyrobenej vinylovej skrinke z orechového dreva, ktorá im dodáva elegantný vzhľad. Vysokokvalitný klasický drevený povrch je dokonalým doplnkom každého interiéru.

Solídny reproduktor

4" basové meniče v každom reproduktore poskytujú bohaté basy a čisté výšky. Vďaka portu bassreflexu smerujúcemu dopredu sa zvýraznia nízke frekvencie, čím sa basy stanú silnejšími. Spárujte svoj smartfón s elegantným reproduktorom na poličke prostredníctvom Bluetooth. So zariadením R1700BT môžete počúvať hudbu donekonečna jediným stlačením tlačidla.

Spravujte svoju hudbu

Pohodlne umiestnené gombíky na bočnej strane reproduktora vám umožňujú plne ovládať zvuk, basy a výšky. Hudbu môžete meniť aj z pohodlia gauča pomocou bezdrôtového diaľkového ovládača. Diaľkový ovládač R1700BT je kompaktný diaľkový ovládač, ktorý vám pomôže ovládať hlasitosť a vybrať vstupný zdroj z druhej strany miestnosti. Spárujte svoj smartfón s elegantným regálovým reproduktorom cez Bluetooth. Stlačením jediného tlačidla môžete z týchto reproduktorov Bluetooth počúvať hudbu donekonečna. Zariadenie R1700BT sa dodáva so všetkými káblami, ktoré môžete potrebovať, aby ste si mohli vychutnať hudbu hneď po vybalení.

Špecifikácie

Celkový výkon RMS 15W×2 + 18W×2
Pomer signálu k šumu ≥85 dBA
Skreslenie ≤0.5%
Vstupná citlivosť PC:700±50mV,AUX:550±50mV
Vstupné rozhrania PC/AUX/Bluetooth
Modul výškového reproduktora Φ19mm hodvábna kupola,6ohm
Basový reproduktor 4"(Φ116mm),6ohm
Rozmery 6in × 9,75in × 8in(Š × V × H)
Čistá hmotnosť 6,6 kg
Pripojovací kábel 5M/16,4FT

026371
785 položky
6923520265855

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product