• 3% zľava pri platbe prevodom
Coffee Gooseneck Kettle Cocinare Leopard
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rýchlovarná kanvica Cocinare Leopard s husím krkom

122,12 € (s DPH) 101,77 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Rýchlovarná kanvica s reguláciou teploty - husí krk Cocinare (čierna)

Pozvite svojich blízkych na kávu, čaj alebo horúcu čokoládu a vychutnajte si spolu s kanvicou s husím krkom aromatické chute. Táto elegantná kanvica Cocinare kreatívne kombinuje displej a gombík na reguláciu teploty (od 38 °C do 100 °C), môže sa pochváliť výkonom až 1500 W a ponúka časovač. Jej ergonomický dizajn v tvare písmena S umožňuje pohodlné a presné nalievanie do šálky. Kanvica má objem 0,9 l a jej hlučnosť počas prevádzky nepresahuje 49 dB. Okrem toho výrobok poskytuje 60 minút tepelnej izolácie a jeho dômyselný dizajn zaručuje úplnú bezpečnosť počas používania.

Cíťte sa ako skutočný barista

Uvarte si nápoj, ktorý splní očakávania aj tých najnáročnejších milovníkov kávy a čaju. Kanvica s husím krkom má objem 0,9 l a umožňuje presné nastavenie teploty od 38 °C do 100 °C. Zvolená hodnota nastavená pomocou praktického gombíka sa zobrazuje na displeji. Teraz si môžete vychutnávať aromatickú chuť svojich obľúbených nápojov každý deň!

Sofistikované funkcie

Kanvica Cocinare poskytuje účinnú tepelnú izoláciu a udržuje teplo až 60 minút. Prístroj je vybavený aj 5-minútovým časovačom, ktorý pomáha dosiahnuť optimálny čas extrakcie na získanie požadovanej chuti kávy.

Ergonomický dizajn

Vnútro kanvice je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 304 odolnej voči korózii. Jej hmotnosť nepresahuje 600 gramov. Výstup horúceho vzduchu smerujúci nahor odvádza paru od vašich rúk, čím znižuje riziko popálenia. Ergonomická rukoväť umožňuje stabilné a pohodlné nalievanie a vďaka elegantnému dizajnu v tvare písmena S zabezpečuje model s husím krkom bezkonkurenčnú kontrolu nad prietokom vody. S kanvicou Cocinare zvládnete umenie varenia kávy dokonale!

Pohodlná obsluha

Otočný gombík umožňuje jednoduché nastavenie úrovne teploty a praktické tlačidlá umožňujú plynulé ovládanie kanvice. Navyše vďaka rozsahu výkonu od 1200 do 1500 W nebudete musieť dlho čakať, kým sa voda uvarí. Teraz si môžete rýchlo pripraviť lahodné nápoje!

Obsah balenia:

  • Rýchlovarná kanvica x1
  • Podložka pod hrnček x1

Špecifikácie:

Výrobca: Výrobca: Cocinare
Model CEK-201
Napájanie 1250 až 1500 W (max.)
Napätie 220 V ~ 50 Hz
Kapacita 0,9 litra
Rýchlosť ohrevu vody 20 m/s (max.)
Teplotný rozsah 38 °C až 100 °C
Úroveň hluku 49 dB (max.)
Tepelná izolácia Áno
Certifikácia FCC, FDA, CE, PSE, KA
Rozmery kanvice 29 x 14,5 x 17,2 cm
Rozmery podstavca 29 x 21 x 20 cm
Hmotnosť kanvice 600 g
Dĺžka kábel 1 m
Farba Čierna
059226
14 položky
6975652280060

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product