• 3% zľava pri platbe prevodom
Czajnik elektryczny z regulacją temperatury 1,7 L 1700 W Deerma SH90W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rýchlovarná kanvica s reguláciou teploty 1,7 l 1700 W Deerma SH90W

51,64 € (s DPH) 43,04 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Rýchlovarná kanvica Deerma SH90W

Teraz si môžete ľahko pripraviť horúcu kávu, čaj alebo sušené mlieko. Rýchlovarná kanvica Deerma SH90W rýchlo uvarí vodu a umožňuje nastaviť teplotu od 40 do 100 °C. Jeho objem je 1,7 litra. Prístroj je vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov a je bezpečný na používanie. Navyše dotykový displej integrovaný do krytu uľahčuje ovládanie kanvice a poskytuje informácie o zvolenej funkcii a teplote v reálnom čase.

Nastaviteľnosť teploty

Kanvica SH90W vám pomôže pripraviť nielen lahodnú kávu a čaj, ale napríklad aj sušené mlieko pre vaše dieťa alebo vodu s medom. Spotrebič umožňuje nastaviť teplotu v rozmedzí 40-100 °C, takže ho môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám. Navyše pri teplotách 40 °C a 60 °C vydrží kanvica teplá približne 4 hodiny a pri teplotách 80 °C a 90 °C približne hodinu.

8.jpg?v=1649146078591

Rýchle varenie - veľká kapacita

Nestrácajte príliš veľa času čakaním, kým voda zovrie. Kanvica je vybavená termostatom Strix a vysokokvalitným vykurovacím telesom, takže dokáže uvariť vodu približne za 6 minút. Navyše má objem až 1,7 litra, čo znamená, že si môžete naraz pripraviť až 8 šálok vybraného nápoja. To všetko robí z kanvice SH90W skvelú kanvicu aj pre veľké rodiny - nikto nebude musieť dlho čakať na svoju kávu alebo čaj.

Zabudovaný dotykový displej LED

V kryte spotrebiča je integrovaný praktický dotykový displej LED s rozlíšením HD. Môžete ho použiť na pohodlné ovládanie kanvice. Nájdete tu aj informácie o zvolenej funkcii a teplote vody v reálnom čase. Navyše vďaka dvojitej tepelnej izolácii sa povrch spotrebiča príliš nezahrieva, takže sa nemusíte obávať popálenia.

Bezpečnosť pri používaní

Hľadáte kanvicu, ktorá vám bude dlho a perfektne slúžiť? SH90W je správna voľba! Spotrebič bol navrhnutý tak, aby zabezpečil maximálnu bezpečnosť používania. Kanvica sa automaticky vypne, ak ju zdvihnete alebo ak je nádržka prázdna. Taktiež automaticky prestane pracovať, keď sa voda už varí. Nemusíte sa teda obávať, že by ste ho poškodili.

Starostlivo premyslený dizajn

Vnútro kanvice je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 304, ktorá je odolná voči korózii a bezpečná pri používaní v styku s potravinami - spĺňa normy RoHS. Veľký otvor uľahčuje čistenie a ergonomická rukoväť zaručuje pohodlie. Ak chcete otvoriť veko SH90W, jednoducho stlačte tlačidlo. To je nielen pohodlné, ale aj zabraňuje popáleninám.

Špecifikácie

Výrobca Deerma
Názov Rýchlovarná kanvica Deerma s inteligentnou obrazovkou
Model DEM-SH90W
Menovitý výkon 1500-1700 W
Menovité napätie 220-240 V
Menovitá frekvencia 50-60 Hz
Kapacita 1,7 l
Materiál Borosilikátové sklo, nerezová oceľ 304, PP
Rozmery 219 x 173 x 288 mm

032500
66 položky
6955578038327

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product