• 3% zľava pri platbe prevodom
Adapter USB-A do USB-C Baseus Ingenuity OTG (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Ingenuity USB-A na USB-C OTG adaptér (modrý)

4,70 € (s DPH) 3,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Adaptér Baseus Ingenuity USB-A na USB-C

Malý adaptér USB-A (USB 3.1) na USB-C od spoločnosti Baseus je kompatibilný so širokou škálou zariadení a umožňuje prenášať súbory rýchlosťou až 10 Gb/s. Umožňuje tiež rýchle nabíjanie PD (s príslušným káblom, ktorý je potrebné zakúpiť samostatne). Zariadenie je mimoriadne odolné a zároveň kompaktné, takže ho môžete mať vždy po ruke.

1.jpg

Široká kompatibilita

Rozlúčte sa s obmedzeniami. Adaptér Ingenuity je kompatibilný s väčšinou populárnych zariadení. Konektor USB-A je ideálny napríklad pre počítače, sieťové a automobilové nabíjačky, rozbočovače USB a powerbanky. Port USB-C vám okrem iného umožní pripojiť kábel na rýchle nabíjanie alebo kryt pevného disku.

2.jpg

Možnosť rýchleho nabíjania

Vaša nabíjačka je vybavená portom USB-A a vy potrebujete port USB-C? Adaptér Baseus vám pomôže tento problém vyriešiť! Pomocou tohto adaptéra môžete k nabíjačke jednoducho pripojiť napríklad kábel na rýchle nabíjanie USB-C a v okamihu nabíjať kompatibilné zariadenia.

3.jpg

Okamžitý prenos súborov

Často prenášate súbory medzi zariadeniami? Už nemusíte donekonečna čakať, kým sa všetky fotografie alebo dokumenty, ktoré potrebujete, dostanú na miesto určenia. Vylepšený konektor USB 3.1 umožňuje až 20-krát rýchlejší prenos ako USB 2.0. To znamená, že teraz môžete prenášať súbory rýchlosťou až 10 Gb/s!

4.jpg

Optimálne riešenia

Prejdite na najvyššiu kvalitu. Adaptér je vybavený robustným krytom z hliníkovej zliatiny, ktorý je odolný voči poškodeniu, opotrebovaniu a oxidácii. Vyznačuje sa tiež rýchlym a účinným odvodom tepla. Navyše má zariadenie zabudovaný pokročilý čip, ktorý je zodpovedný za jeho plynulý chod a rýchly, stabilný prenos.

7.jpg

Ľahký a kompaktný

Adaptér je mimoriadne ľahký, kompaktný a prenosný. Váži len 5,9 g a má rozmery 14 x 22 x 8 mm. Môžete ho mať vždy po ruke - ľahko sa zmestí do batohu, kabelky, vrecka alebo dokonca do peňaženky. Vezmite si ho do práce alebo na dovolenku a užívajte si jeho funkčnosť, kdekoľvek chcete!

5.jpg
Výrobca Baseus
Model ZJJQ000103
Farba Modrá
Materiál Zliatina hliníka
Rýchlosť prenosu Až 10 Gb/s
Vstup USB-A
Výstup USB-C
Hmotnosť 5,9 g
Rozmery 14 x 22 x 8 mm
031668
3166 položky
6932172605803

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product