• 3% zľava pri platbe prevodom
Przenośna stacja zasilania Romoss RS300 Thunder Series, 300W, 231Wh
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Prenosná napájacia stanica Romoss RS300 série Thunder, 300W, 231Wh

217,85 € (s DPH) 181,54 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Prenosná napájacia stanica Romoss RS300 série Thunder, 300W, 231Wh

Nevzdávajte sa používania potrebného zariadenia, ani keď nie je k dispozícii napájanie. Prenosná napájacia stanica Romoss RS300 Thunder Series má kapacitu 231Wh a technológiu pohonu Power Boost s výkonom až 300 W. Zariadenie je obalené v odolných a ohňovzdorných materiáloch, ako sú PC a ABS. Okrem toho je zariadenie vybavené viacerými portami, ktoré podporujú protokoly PD, takže bude kompatibilné s väčšinou vašich zariadení.


Dokonalý spoločník na cesty

Chystáte sa so svojimi blízkymi na kempovanie? Alebo sa snáď chystáte na ryby či turistiku? RS300 vám bude vyhovovať! Je vybavený portmi AC, USB-A a USB-C, ako aj bežnou elektrickou zásuvkou, čo z neho robí univerzálne zariadenie na každý výlet. Romoss RS300 tiež disponuje výkonom až 300 W a kapacitou až 231 Wh. Majte túto stanicu vždy pri sebe a buďte pripravení na každú príležitosť!


Robustná konštrukcia

Kryt zariadenia je vyrobený z robustných a ohňovzdorných materiálov, ako sú PC a ABS. Vďaka tomu zariadenie vydrží tlak až 85 kg a je odolné voči nárazom. Neublíži mu ani pád z výšky až 1,2 m. Okrem toho ochranný kryt eliminuje riziko vniknutia piesku alebo prachu do stanice. Výrobok má rozmery len 19,2 x 14,2 x 14,8 cm a váži 2,78 kg.


Ďalšie výhody

Pri návrhu prenosnej elektrocentrály Romoss sa dbalo na každý detail. Zariadenie je vybavené baterkou, ktorá vám pomôže vykonávať rôzne činnosti po zotmení alebo privolať pomoc v núdzi. Okrem toho je zariadenie efektívne napájané sieťovým adaptérom, nabíjačkou do auta alebo solárnym panelom.


Úplná bezpečnosť používania

Zariadenie Romoss je vybavené systémom ochrany BMS a jeho používanie je úplne bezpečné. Zariadenie má certifikát UL, ktorý dokazuje vysokú kvalitu jeho výroby. Svoje zariadenia môžete ľubovoľne napájať bez obáv z prehriatia, preťaženia alebo skratu. Displej SoC vás bude informovať o najdôležitejších informáciách o prevádzke zariadenia, ako je teplota alebo úroveň nabitia batérie.


Napájacia stanica x1

  • Napájací kábel x1
  • Nabíjací kábel do auta x1
  • Používateľská príručka x1

Technické údaje: - Súprava sieťového napájania - Súprava sieťového napájania - Súprava sieťového napájania - Súprava sieťového napájania - Súprava sieťového napájania - Súprava sieťového napájania - Súprava sieťového napájania

Manufacturer: Romoss
Model RS300
Kapacita batérie 231 Wh
Napájanie 300 W~600 W
Výstup Sieťový adaptér/ Solárny panel/ Nabíjačka do auta
Vstup Napájací výstup/ USB-A/ Typ-C
Bezdrôtové nabíjanie Nie
Baterka Áno
Lampička na čítanie Nie
Displej SoC Áno
Ochranné puzdro ÁNO
Hmotnosť 2,78 kg
Rozmery 19,2 x 14,2 x 14,8 cm
046161
26 položky
6936857202264

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product