• 3% zľava pri platbe prevodom
Powerbank Romoss Sense 6PS+ 20000mAh (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Powerbanka Romoss Sense 6PS+ 20000mAh (biela)

21,16 € (s DPH) 17,64 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Powerbanka Romoss Sense 6PS+20000mAh (biela)

Nabíjajte svoje zariadenie rýchlo a pohodlne, najmä ak nie je v blízkosti žiadny zdroj energie. Powerbanka Romoss podporuje protokoly rýchleho nabíjania a jej používanie je úplne bezpečné vďaka celému radu bezpečnostných prvkov. Je vybavená 3 výstupnými portami, takže umožňuje nabíjať niekoľko zariadení súčasne. Okrem toho je kompatibilná s väčšinou obľúbených značiek smartfónov a tabletov.


Rýchle nabíjanie

Už nemusíte donekonečna čakať, kým sa váš smartfón nabije. Powerbanka podporuje protokoly rýchleho nabíjania. Svoj iPhone tak môžete rýchlo nabiť na približne 50 % za 30 minút.


Bezpečnosť

Powerbanka je navrhnutá tak, aby jej používanie bolo úplne bezpečné. Zariadenie je chránené proti prebitiu, prebitiu, nadmernému vybitiu, prepätiu, skratu atď. Okrem toho ju môžete používať aj počas cestovania lietadlom.


Viacero portov

Zariadenie Sense 6PS+ má 3 výstupné porty: jeden USB-C a dva USB. To znamená, že môžete nabíjať 3 zariadenia súčasne, napríklad smartfón, tablet a konzolu. Okrem toho je vybavený 3 vstupnými portami: USB-C, Lightning a micro USB, ku ktorým môžete pripojiť kábel a powerbanku nabíjať.


Dlhý pracovný čas

Kapacita batérie powerbanky je 20 000 mAh, takže na jedno nabitie dokáže dobiť iPhone 8 až 8-krát, Huawei P10 približne 4,3-krát, OPPO R11s približne 4,3-krát. Okrem toho je čas nabíjania Sense 6PS+ približne 7 hodín (ak používate 18W adaptér).


Široká kompatibilita

Ďalšou výhodou produktu Romoss je jeho široká kompatibilita. Powerbanka funguje so zariadeniami, ako sú smartfóny a tablety s operačnými systémami Android a iOS, napríklad Samsung, Xiaomi, Huawei alebo iPhone. Môžete ju použiť aj na nabíjanie konzoly Nintendo Switch.


Elegantný a odolný dizajn

Powerbanka je vyrobená z ekologických materiálov a je odolná aj voči drobnému poškodeniu a poškriabaniu. O aktuálnej úrovni nabitia batérie vás navyše bude informovať LED displej. Vďaka ľahkému a kompaktnému dizajnu sa ľahko skladuje.


Súčasťou balenia:

  • Powerbank
  • Príručka používateľa

Špecifikácie:

Výrobca: Romoss
Model 6PS+
Kapacita 20 000 mAh
Hmotnosť približne 435 g
Rozmery 148 x 67,6 x 28,5 mm
Farba biela
Vstupné porty micro USB: 5V/2A, 9/2A, Lightning: 5V/2,1A, USB-C: 5V/2A, 9V/2A
Výstupné porty x2 USB: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A, USB-C: 5V/2,1A, USB+USB+USB-C= 3A
036997
1203 položky
6958377506899

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product