• 3% zľava pri platbe prevodom
Powerbank Romoss SW20S Pro 20000mAh, 30W (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Powerbank Romoss SW20S Pro 20000mAh, 30W (biela)

26,39 € (s DPH) 21,99 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Powerbank Romoss SW20S Pro 20000mAh, 30W (biela)

Zabezpečte bezpečné a rýchle nabíjanie svojich zariadení bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Powerbanka SW20S Pro má kapacitu 20000 mAh a 30W rýchle nabíjanie. 3 výstupy USB umožňujú nabíjať viacero zariadení súčasne a 3 vstupy poskytujú pohodlné obnovenie powerbanky. Digitálny LED displej zobrazuje úroveň nabitia, ale aj napätie a prúd v ampéroch.


Nabíjajte až 3 zariadenia súčasne

Výrobok má až tri výstupné porty, vďaka ktorým môžete nabíjať až tri zariadenia súčasne. Model SW20S Pro je vybavený jedným portom USB-C s rýchlym nabíjaním (30 W) a dvoma portmi USB s rýchlym nabíjaním (22,5 W). Šetrite čas a nabíjajte viac zariadení naraz!


Vysoká kapacita - rýchle nabíjanie

Romoss SW20S Pro má 20000mAh batériu, ktorá nabije váš smartfón až niekoľkokrát. Navyše výrobok ponúka rýchle nabíjanie (30 W) - teraz môžete svoj iPhone nabiť až na 60 % len za 30 minút.


Bezpečnosť pri používaní

Počas nabíjania sa nemusíte obávať poškodenia zariadenia - powerbanka Romoss chráni pred prebitím, prepätím, nadprúdom, skratom, elektromagnetickým poľom a škodlivou teplotou.


Jednoduchý prístup ku kľúčovým informáciám

Powerbank Romoss má digitálny LED displej, ktorý poskytuje informácie o úrovni nabitia. To však nie je všetko. Inovatívna technológia umožňuje prepínať medzi režimami a zobrazovať informácie o napätí a rýchlosti nabíjania. Okrem toho sa na displeji zobrazí malá ikona, keď je nabíjačka v režime rýchleho nabíjania.


Bezproblémové obnovenie napájania powerbanky

V prípade potreby môžete SW20S Pro dobiť pomocou kábla Micro USB, Lightning a USB-C. Úplné dobitie powerbanky potom potrvá 5 hodín a po tomto čase bude opäť pripravená na prevádzku.


Súčasťou balenia:

  • Powerbank
  • Používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca: Romoss
Model SW20S Pro
Kapacita 20000mAh
Rýchle nabíjanie 30 W
Farba Biela
036987
1677 položky
6936857200987

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product