• 3% zľava pri platbe prevodom
Powerbank Baseus Bipow 30000mAh, 2xUSB, USB-C,  20W (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Powerbank Baseus Bipow 30000mAh, 2xUSB, USB-C, 20W (čierna)

35,79 € (s DPH) 29,83 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Powerbank Baseus PPBD050401

Chcete mať možnosť rýchlo nabíjať svoje zariadenia takmer kdekoľvek na svete? Vyskúšajte powerbanku Baseus PPDML-N01 s kapacitou 30 000 mAh! Môžete pripojiť niekoľko zariadení súčasne a nemusíte sa obávať o ich bezpečnosť - komplexný systém ochrany účinne zabraňuje ich poškodeniu. Vďaka zabudovanej obrazovke LED sa ľahko používa a jeho kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a súlad s medzinárodnými normami pre leteckú dopravu vám umožnia vziať ho so sebou takmer kamkoľvek.

Rýchle nabíjanie vášho zariadenia

Powerbanka podporuje niekoľko protokolov rýchleho nabíjania. Okrem iného je kompatibilný s programami FCP, QC a AFC. Vďaka tomu je ideálny na napájanie smartfónov Huawei, Xiaomi alebo Samsung. Umožňuje napríklad aj rýchle nabíjanie iPhonu 12 s výkonom 20 W - obnovenie 50 % jeho energie trvá len približne 30 minút! Vaše zariadenia tak môžu byť v krátkom čase opäť v prevádzke.

Pripojenie viacerých zariadení súčasne

Zariadenie je vybavené niekoľkými zásuvkami, takže môžete pripojiť viacero zariadení súčasne. Produkt ponúka 2 výstupné porty USB 18 W, 1 vstupný port micro USB 18 W a vstupný/výstupný port USB-C 18/20 W. Čo to znamená v praxi? S powerbankou môžete napríklad napájať tablet a 2 smartfóny súčasne - už nemusíte čakať, kým sa nabije prvé zariadenie, a až potom pripojiť ďalšie!

Nebojte sa o bezpečnosť

Vysoko výkonná polymér-iónová batéria zabezpečuje nielen rýchle, ale aj bezpečné nabíjanie. Baseus ponúka okrem iného ochranu proti prepätiu, nadprúdu, nadmernému vybitiu a skratu. Powerbanka je tiež vybavená snímačmi teploty NTC, ktoré zabraňujú prehriatiu. Produkt inteligentne rozpozná pripojené zariadenia a prispôsobí im rýchlosť nabíjania, čím ich chráni pred poškodením.

Navrhnuté pre vaše pohodlie

Udržiavať powerbanku v perfektnom stave nie je vôbec žiadny problém. Jeho puzdro má na dotyk príjemnú textúru, ktorá odoláva potu a odtlačkom prstov - ľahko ho udržíte čisté. Môžete ho pohodlne používať aj v lete. Výrobok je vybavený prehľadným LED displejom, ktorý v reálnom čase zobrazuje aktuálnu úroveň nabitia batérie.

Dokonalý spoločník na cesty

Zaobstarajte si spoľahlivý zdroj energie, ktorýe vás môže sprevádzať takmer všade. Powerbanka Baseus je ľahká a praktická - nebudete mať žiadne problémy s jej prenášaním. Toto praktické zariadenie si môžete vziať aj na palubu lietadla - spĺňa všetky potrebné požiadavky. Baseus vám poskytuje pohodlie pri nabíjaní vašich zariadení kdekoľvek potrebujete.

Môžete ho použiť mnohými spôsobmi

Powerbanka nemusí slúžiť len na nabíjanie telefónu! Zariadenie Baseus je vhodné na širokú škálu aplikácií. Potrebujete sa počas horúceho letného dňa schladiť? Zapojte prenosný ventilátor a vychutnajte si príjemný vánok! Výpadok prúdu, váš notebook sa práve vybíja a vy musíte dokončiť dôležitý projekt? Powerbank prichádza na pomoc! Dlhá výdrž batérie a prenosný dizajn určite splnia vaše očakávania.

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov Powerbanka s digitálnym displejom Bipow
Model PPBD050401
Rozmery 68,8x153x41,7 mm
Farba Čierna
Typ batérie Lítiový polymér
Kapacita 30 000 mAh/3,7 V (111 Wh)
Energetická účinnosť ≥75%
Vstup Micro USB 5 V/2 A, 9 V/2 A
Vstup USB-C 5 V/3 A, 9 V/2 A
Výstup USB-C 5 V/3 A, 9 V/2,22 A, 12 V/1,5 A
Výstup USB1/USB2 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A
Celkový výstupný prúd 5 V/3 A max.

038281
31277 položky
6932172618278

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product