• 3% zľava pri platbe prevodom
Powerbank Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Powerbank Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (čierna)

25,50 € (s DPH) 21,25 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Powerbank Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (čierna)

Powerbanka Baseus Bipow umožňuje nabíjať niekoľko zariadení naraz - už sa nemusíte obmedzovať! Komplexný ochranný systém účinne zabraňuje akémukoľvek poškodeniu, takže používanie powerbanky je úplne bezpečné. Vďaka zabudovanej obrazovke LED sa výrobok ľahko používa a jeho kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a súlad s medzinárodnými normami pre leteckú dopravu vám umožnia vziať ho so sebou takmer kamkoľvek.


Rýchle nabíjanie

Powerbanka podporuje niekoľko protokolov rýchleho nabíjania. Okrem iného je kompatibilný s programami FCP, QC a AFC. Vďaka tomu je ideálny na napájanie smartfónov Huawei, Xiaomi alebo Samsung. Umožňuje napríklad aj rýchle nabíjanie iPhonu, tabletu, slúchadiel alebo prepínača. Vaše zariadenia tak môžu byť v krátkom čase opäť v prevádzke. A čo samotná powerbanka? Úplné nabitie s výkonom 15 W trvá len 8,5 hodiny.


Nie je potrebné sa obmedzovať

Zariadenie je vybavené niekoľkými portami, takže môžete pripojiť až 3 zariadenia súčasne! Produkt ponúka 2 výstupné porty USB 15 W, 1 vstupný port micro USB 10 W a vstupný/výstupný port USB-C 15 W. Čo to znamená v praxi? S powerbankou môžete napríklad napájať tablet a 2 smartfóny súčasne - už nemusíte čakať, kým sa nabije prvé zariadenie, a až potom pripojiť ďalšie!


Bezpečnosť pri používaní

Vysokokvalitná polymér-iónová batéria zabezpečuje nielen rýchle, ale aj bezpečné nabíjanie. Baseus ponúka okrem iného ochranu proti prepätiu, nadprúdu, nadmernému vybitiu a skratu. Powerbanka je tiež vybavená snímačmi teploty NTC, ktoré zabraňujú prehriatiu. Produkt inteligentne rozpozná pripojené zariadenia a prispôsobí im rýchlosť nabíjania, čím ich chráni pred poškodením. Okrem toho technológia BPS automaticky upravuje napätie, prúd a výkon.


Navrhnuté pre vaše pohodlie

Puzdro powerbanky má na dotyk príjemnú textúru, ktorá odoláva potu a odtlačkom prstov, takže vaše zariadenie bude vždy vyzerať elegantne. Výrobok je vybavený prehľadným displejom LED, ktorý v reálnom čase zobrazuje aktuálnu úroveň nabitia batérie. Už nemusíte rozmýšľať, kedy powerbanku pripojiť na nabíjanie!


Dokonalý spoločník na cesty

Zaobstarajte si spoľahlivý zdroj energie, ktorý vás môže sprevádzať takmer všade. Powerbanka Baseus je ľahká a praktická - jej preprava nie je problém. Toto praktické zariadenie si môžete vziať aj na palubu lietadla - spĺňa všetky potrebné požiadavky. Baseus vám poskytuje pohodlie pri nabíjaní vašich zariadení kdekoľvek potrebujete.


Mnoho

aplikácií

Powerbanka nemusí slúžiť len na nabíjanie telefónu! Zariadenie Baseus je vhodné na rôzne aplikácie. Chcete sa počas horúceho letného dňa schladiť? Zapojte prenosný ventilátor a užívajte si príjemný vánok! Výpadok prúdu, váš notebook sa práve vybíja a vy musíte dokončiť dôležitý projekt? Powerbanka prichádza na pomoc! Jeho dlhá doba prevádzky a prenosný dizajn určite splnia vaše očakávania.


Zahrnuté:

  • Powerbank
  • Nabíjací kábel

Špecifikácie:

Výrobca Baseus
Model PPBD20
Rozmery 153 x 68,8 x 29,5 mm
Farba Čierna
Typ batérie Lítiový polymér
Kapacita 20 000 mAh/3,7 V (74 Wh)
Indikátor premeny energie ≥75%
Vstup Micro USB 5V/2A
Vstup USB-C 5V/3A
Výstup USB-C 5V/3A
Výstup USB1/USB2 5V/3A
Celkový výstupný prúd 5V/3A max.
038274
5646 položky
6932172618216

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product