• 3% zľava pri platbe prevodom
Počítačová skříň Darkflash DLM200 (černá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Počítačová skriňa Darkflash DLM200 (čierna)

52,42 € (s DPH) 43,68 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Počítačová skriňa Darkflash DLM200

Hľadáte počítačovú skriňu, ktorá vám umožní zostaviť počítač vašich snov? Darkflash DLM200 je skvelá voľba! Pojme pevné disky HDD aj SSD a umožňuje využívať užitočné porty, ako sú USB 3.0 a USB 2.0. Je tiež kompatibilný so širokou škálou komponentov a vyznačuje sa moderným, originálnym dizajnom, ktorý zaujme na prvý pohľad a dodá mu jedinečný charakter.

Počítač, o akom snívate

Zostavte si počítač, na ktorom vás bude baviť pracovať alebo sa s ním dokonca hrať. DLM200 je kompatibilný so štandardmi základných dosiek, ako sú M-ATX a ITX, a umožňuje tiež inštaláciu 160 mm vysokého chladiča procesora a grafickej karty s dĺžkou až 300 mm. K dispozícii sú aj 4 sloty pre rozširujúce karty a priestor pre pevné disky HDD alebo SSD. Možnosti sú takmer neobmedzené!

Účinný systém chladenia

S DLM200 môžete ľahko zostaviť počítač, ktorý zvládne aj extrémne náročné hry bez prehrievania. Môžete nainštalovať až 6 120 mm alebo 4 140 mm ventilátory. K dispozícii je aj priestor pre 240mm alebo 360mm vodné chladenie. To všetko vám umožní postarať sa o udržanie teploty vášho zariadenia na optimálnej úrovni.

Prispôsobené vašim potrebám

Vychutnajte si pohodlnú prácu pri počítači. Šasi Darkflash DLM200 je vybavené množstvom portov a tlačidiel, ktoré sa vám budú hodiť. Okrem iného ponúka rozhranie USB 2.0, výstup na slúchadlá/reproduktory a USB 3.0 na vysokorýchlostný prenos dát. Ak často prenášate súbory medzi zariadeniami, bude to pre vás ideálna voľba - ušetrí vám čas!

Originálny dizajn

Záleží vám na dokonalom vzhľade vášho počítača? Darkflash DLM200 určite splní vaše očakávania! Priehľadné bočné panely z tvrdeného skla a predný panel so zaujímavou sieťovou štruktúrou vám umožnia dosiahnuť zaujímavé vizuálne efekty, napríklad v kombinácii s ventilátormi RGB. Oba panely sa navyše dajú ľahko odobrať na výmenu dielov alebo čistenie hardvéru.

Značka Darkflash
Model DLM200
Farba Čierna
Typ puzdra Mini tower
Štandardná základná doska M-ATX, ITX
Bočný panel Tvrdené sklo
Predný panel Kov
Rozmery 381x208x425,5 mm
Montážne priestory pre disky HDD x2 / SSD x2
Sloty pre rozširujúce karty 4
Maximálna dĺžka grafickej karty 300 mm
Maximálna výška chladenia CPU 160 mm
Umiestnenie napájania Spodná časť
Možnosti montáže ventilátora Predný: 120mm x3 / 140mm x2 ventilátor;
Zadný: 120mm x1 ventilátor;
Horná časť: 120mm x2 / 140mm x2 ventilátor;

(ventilátory nie sú súčasťou dodávky)
Možnosti montáže vodného chladenia Vpredu: 360 mm vodné chladenie;
Horná časť: 240 mm vodné chladenie;
Konektory na prednom paneli USB 3.0 x1, USB 2.0 x1, výstup pre slúchadlá/reproduktory, vstup pre mikrofón, napájanie, reset, LED.
036092
160 položky
4710343794639

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product