• 3% zľava pri platbe prevodom
Obudowa komputerowa Aigo Rainbow 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Počítačová skriňa Aigo Rainbow 1

38,20 € (s DPH) 31,83 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Počítačová skriňa Aigo Rainbow 1

Počítačová skriňa Aigo Rainbow 1 vám umožní zostaviť počítač, o akom snívate. Ponúka niekoľko užitočných portov vrátane USB 2.0 a USB 3.0 a umožňuje montáž 120 mm ventilátora. Je kompatibilná s rôznymi štandardmi základných dosiek a ponúka priestor pre 7 rozširujúcich kariet. Produkt je navyše nielen funkčný, ale aj štýlovo navrhnutý - RGB podsvietenie na prednom paneli mu dodáva jedinečný charakter.

2.jpg

Mnoho zaujímavých možností

Teraz si môžete ľahko vytvoriť počítač, na ktorom budete radi pracovať. Skriňa pojme 2 pevné disky a 2 disky SSD, ako aj chladič procesora s výškou až 160 mm a grafickú kartu s dĺžkou až 310 mm. Je tiež kompatibilná so štandardmi základných dosiek ATX, Micro-ATX a Mini-ITX. Skriňa ponúka aj priestor pre 120 mm ventilátor - nemusíte sa obávať prehriatia!

1.jpg

Jedinečný dizajn

Chcete, aby váš počítač nielen efektívne pracoval, ale aj skvele vyzeral? Rainbow 1 je pre vás ideálna skriňa! Jej predný panel je vybavený podsvietením RGB a jeho štýl si môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv výberom z dostupných efektov. Kombinácia čierneho a farebného svetla vám poskytne skvelý vizuálny efekt! Bočný panel je vyrobený z plastu.

3.jpg

Ešte pohodlnejšia práca

Výrobca sa postaral o to, aby práca s hotovým počítačom bola čo najpohodlnejšia. Rainbow 1 je vybavený niekoľkými kľúčovými portami vrátane 2 portov USB2.0 a portu USB3.0 na rýchly prenos dát - môžete tak rýchlo prenášať súbory. K dispozícii máte aj 7 slotov na rozširujúce karty, ktorými môžete ľubovoľne rozšíriť svoju konfiguráciu.

9.jpg
Výrobca: Aigo
Model Rainbow 1
Farba Čierna
Typ puzdra Stredná veža
Štandard základnej dosky ATX / Micro-ATX / Mini-ITX
Bočný panel Plastový
Predný panel SPCC
Rozmery 380 x 195 x 410 mm
Miesta montáže pohonu HDD x2 / SSD x2
Miesta pre rozširujúce karty 7
Maximálna dĺžka grafickej karty 310 mm
Maximálna výška chladenia procesora 160 mm
Montážny priestor pre napájací zdroj Horná strana
Možnosti montáže ventilátora Zadná časť: 120 mm x1 ventilátor (nie je súčasťou dodávky)
Konektory na prednom paneli USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, výstup pre slúchadlá/reproduktory, vstup pre mikrofón, napájanie, reset, LED.
Podsvietenie RGB na prednom paneli
036057
28 položky
5905316140103

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product