• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Samorozkladací plážový stan 220x120x90cm - tyrkys - šedý
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Samorozkladací plážový stan 220x120x90cm - tyrkys - šedý

24,11 € (s DPH) 20,09 € (bez DPH)
check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

PLÁŽOVÝ STAN 220x120x90

BEZPEČNOSTNÝ – účinne chráni pred nadmerným slnkom, ale aj pred vetrom, čo je nesmierne dôležité, ak sa chystáte na pláž s deťmi a chcete im poskytnúť bezpečný odpočinok a tieň. Ľahko do nej schováte svoje veci bez obáv, že sa vám taška alebo oblečenie zanesú pieskom. Umožní vám tiež voľne čítať knihu a relaxovať aj na tom najťaživejšom slnku.

SVETLO – plážový stan je ľahký, váži len pol kilogramu, takže doprava nie je problém. Avšak aj napriek svojej nízkej hmotnosti a polootvoreného dizajnu stan je stabilný .

SAMA SA ROZKLADÁ - forma kostry stanu ohybné sklolaminátové drôty - vďaka po sňatí z krytu sa rozloží do 2 sekúnd . Je to perfektná kombinácia dáždnika a zásteny, ale je oveľa pohodlnejšia na používanie a zaberá oveľa menej miesta, čo je dôležité pri balení batožiny.

SADA OBSAHUJE SADA DRÁH, STRÚN A OBAL – komplet uľahčí montáž stanu a udrží ho pri zemi aj pri silnom vetre. Všetko je v špeciálnom prípade. dodatočne Súčasťou setu je aj obal s gumičkou, vďaka ktorému je možné zložený stan ľahko zaistiť proti samovoľnému rozloženiu. To umožňuje plne bezpečné používanie stanu a ľahké rozkladanie a skladanie. Poťah má zapínanie na zips a úchyty, ktoré umožnia pohodlné nosenie.

ŠPECIFIKÁCIA:

  • -farba: modro-šedá
  • -materiál: sklolaminát, PE povlak
  • -rozmery (dĺžka/šírka/výška): 220/120/90 cm
  • -hmotnosť: 0,85 kg

ZAHRNUTÉ:

  • -stan
  • -púzdro
  • -šnúrky
  • -kolíky
  • - vačok

Plážový stan, polootvorený POP UP je dokonalou kombináciou dáždnika a zásteny, ale jeho použitie je oveľa pohodlnejšie a zaberie oveľa menej miesta, čo je dôležité pri balení batožiny. Chráni pred vetrom a nadmerným slnkom. To je dôležité, ak sa chystáte na pláž s deťmi a chcete im zaistiť bezpečnú dovolenku. Ľahko do nej schováte svoje veci bez obáv, že sa vám taška alebo oblečenie zanesú pieskom.

Tvorí kostru stanu pružinové drôty s laminát - vďaka ktorému sa po vybratí z krytu rozložia prakticky do 2 sekúnd. Súprava navyše obsahuje jednu šikovnú puzdro so zipsom a ušami, ktoré umožňujú pohodlné prenášanie.

00010182
6 položky
5900779936317

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product