• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Samorozkladací plážový stan 190x120x90cm Trizand 20974
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Samorozkladací plážový stan 190x120x90cm Trizand 20974

22,43 € (s DPH) 18,69 € (bez DPH)
check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

OCHRANA - účinne chráni pred nadmerným slnkom, ale je vzdušná, čo je mimoriadne dôležité, ak idete na pláž s deťmi a chcete im poskytnúť bezpečný odpočinok a tieň. Môžete do nej ľahko uložiť svoje veci bez obáv, že sa vám taška alebo oblečenie zašpinia pieskom. Umožní vám tiež voľne čítať knihu a relaxovať aj na tom najostrejšom slnku.

ĽAHKÝ - Plážový stan je ľahký, váži menej ako kilogram, takže jeho preprava nie je problém. Napriek nízkej hmotnosti a polootvorenej konštrukcii je však stan stabilný .

SAMOSTATNÁ KONŠTRUKCIA - kostra stanu je vyrobená z pružných drôtov zo sklených vlákien - vďaka nim sa stan po vybratí z obalu rozloží za 2 sekundy. Je to dokonalá kombinácia dáždnika a tienidla, ale je oveľa pohodlnejší na používanie a zaberá oveľa menej miesta, čo je dôležité pri balení batožiny.

SADA OBSAHUJE SADU KOLÍKOV, PRVKOV A OBALU - sada uľahčí zostavenie stanu a špeciálne navrhnuté kolíky ho udržia na zemi aj pri silnom vetre. Súprava obsahuje aj obal s gumičkou , vďaka ktorému možno zložený stan ľahko zabezpečiť proti samovoľnému rozloženiu. To umožňuje úplne bezpečné používanie stanu a jednoduché rozkladanie a skladanie. Obal má zapínanie na zips a rukoväte umožňujúce pohodlné prenášanie.

ŠPECIFIKÁCIE - farba: modrá a biela materiál: sklolaminát, PE povlak; rozmery (dĺžka/šírka/výška): 190/120/90 cm; hmotnosť: 0,92 kg, hmotnosť v balení: 0,95 kg rozmery zloženého stanu: 60 x 60 x 5 cm

Parametre:

  • farba: modrá a biela
  • materiál: sklolaminát, PE poťah
  • rozmery (dĺžka/šírka/výška): 190/120/90 cm
  • hmotnosť: 0,92 kg
  • hmotnosť v balení: 0,95 kg

Obsah balenia:

  • stan
  • obal
  • kolíky
  • obal

Polootvorený plážový stan POP UP je dokonalou kombináciou slnečníka a tienidla, ale je oveľa pohodlnejší a zaberá oveľa menej miesta, čo je dôležité pri balení batožiny. Chráni pred vetrom a nadmerným slnkom. To je dôležité, ak sa chystáte na pláž s deťmi a chcete im zabezpečiť bezpečnú dovolenku. Ľahko do nej ukryjete svoje veci. Kostra stanu je vyrobená z odpružených drôtov zo sklených vlákien - vďaka nim ho po vybratí z obalu rozložíte prakticky do 2 sekúnd. Súčasťou súpravy je aj praktický obal na zips a rukoväte, ktoré umožňujú pohodlné prenášanie. Bočné steny a zadná časť stanu sú vyrobené z moskytiéry, takže je zároveň vzdušný a chráni pred hmyzom.

5904576552473
5 položky
5904576552473
Hodnotenie produktu 
Tomáš K

Ověřený zákazník

u moře na pláží nám dobře posloužil, spokojenost

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product