• 3% zľava pri platbe prevodom
Plášť WTB Nine Line 29x2,25 TCS light, fast rolling
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

WTB Nine Line 29x2,25 TCS ľahké, rýchlo sa odvaľujúce

Plášť WTB, patka kevlar, pro XC a maraton, hmotnost 755 g
50,91 € (s DPH) 42,42 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Rýchlo sa odvaľujúci MTB plášť s opakujúcimi sa konzistentnými mikrobloky, ktoré sa môžu pochváliť pozoruhodnou bočnou trakciou a rýchlou jazdou bez námahy.


Zaoblený profil a jedinečný dezén poskytujú úžasnú predvídateľnosť aj pri vysokých rýchlostiach. Verzia 2.25 umožňuje ľahký prechod z krátkej trate na single track. -






Použitie XC, MX, Trail - hmotnosť 755 g - 60 TPI - dvojitá DNA zmes - TCS ( Tubeless CompatibleSystem) - KEVLAR bead Light Fast Rolling - pneumatiky predstavujúce to najlepšie z oboch svetov; majú jazdné výhody bezdušových UST plášťov a nízku hmotnosť bežných plášťov. Tento všestranný systém kombinuje ľahkú konštrukciu Race pneumatík WTB spolu s bezdušovou pätkou UST a zmesou Dual DNA.




53355
1 ks
5335500000003

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product