• 3% zľava pri platbe prevodom
Piła ręczna do metalu Deli Tools EDL6007, 150mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deli Tools EDL6007 ručná píla na kov, 150 mm

2,41 € (s DPH) 2,01 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Deli Tools EDL6007 ručná píla na kov

Vybavte sa všestrannou ručnou pílou, ktorá vám umožní rezanie nehrdzavejúcej ocele, medi, hliníka, plastov a mnohých ďalších materiálov. Odolný a ostrý kotúč vám umožní efektívnu prácu a robustná hliníková konštrukcia s protišmykovou rukoväťou napomôže pohodliu.

Efektívnosť predovšetkým

O efektívnu prevádzku píly sa stará špeciálny pílový kotúč vyrobený z pružinovej ocele 65 Mn. Vďaka nej môžete efektívne rezať drevené dosky, plasty, hliník, meď, nehrdzavejúcu oceľ a ďalšie materiály. Stavte na najvyššiu kvalitu a získajte viac možností.

Premyslený dizajn

Rám píly je vyrobený z hliníkovej zliatiny, vďaka čomu je mimoriadne pevný a zároveň má nízku hmotnosť. Rukoväť je navyše pokrytá vrstvou protišmykového materiálu, ktorý vám poskytuje bezpečný úchop a lepšiu kontrolu počas používania. Vďaka odskrutkovateľnej konštrukcii možno čepeľ ľahko vymeniť za novú.

Špecifikácie:

Výrobca Deli
Model EDL6007
Materiál rámu Zliatina hliníka
Materiál čepele Oceľ 65 Mn
Dĺžka čepele 150 mm (6")
Farba Žltá

032777
81 položky
6974173017193

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product