• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board Meteor Multi Light
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Penny board Meteor Multi Light

25,19 € (s DPH) 26,52 € -5% 20,99 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 23,86 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu Penny board Meteor Multi Light:


Penny board Meteor Multi Light je moderný a štýlový skateboard, ktorý rozžiari váš skateboarding. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu a žiarivým farbám je táto doska ideálna pre jazdcov všetkých vekových kategórií a úrovní zručností. Či už sa budete prechádzať po okolí, alebo to rozbijete v skateparku, táto doska vám bude zamotávať hlavu a kamaráti vám ju budú závidieť.

Vlastnosti produktu:



- Odolná konštrukcia: Tento penny board je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, aby vydržal. Vydrží aj tie najnáročnejšie triky a manévre, čo zaručuje, že bude vaším verným spoločníkom dlhé roky.

- Meteor Multi Light má zabudované LED svetlá, ktoré osvetľujú palubu v hypnotizujúcej palete farieb. Vyčnievajte z davu a vytvorte podívanú, kamkoľvek sa vydáte.

- Kompaktné a prenosné: Vďaka kompaktným rozmerom sa tento penny board ľahko prenáša. Či už ju chcete schovať do batohu, alebo si ju vziať do verejnej dopravy, je vhodná na korčuliarske dobrodružstvá na cestách.

- Hladký zážitok z jazdy: Táto doska, vybavená vysokokvalitnými kolieskami a ložiskami, poskytuje hladkú jazdu na akomkoľvek povrchu. Kĺžete bez námahy a pociťujete príval adrenalínu pri zdolávaní ulíc.

Odporúčania týkajúce sa produktu:


- Bezpečnostné vybavenie: Na zaistenie bezpečnej a príjemnej jazdy na skateboarde dôrazne odporúčame nosiť ochranné vybavenie, ako je prilba, chrániče kolien a lakťov. Bezpečnosť je vždy na prvom mieste!

- Prispôsobte si svoju dosku Penny pomocou príslušenstva, ako sú pásky na uchopenie, nálepky a kryty koliesok. Prispôsobte si svoju jazdu a urobte ju skutočne jedinečnou.

- Lekcie skateboardingu: Ak ste začiatočník alebo sa chcete zdokonaliť, zvážte možnosť absolvovať lekcie skateboardingu. Profesionálni inštruktori vás naučia správne techniky a pomôžu vám rýchlejšie napredovať.

- Údržba skateboardu: Udržujte svoju dosku Penny v najlepšej kondícii pravidelným čistením a kontrolou. Premažte ložiská, dotiahnite trucky a vymeňte opotrebované časti, aby ste zaistili optimálny výkon.

Zažite vzrušenie z jazdy na skateboarde ako nikdy predtým s doskou Penny Board Meteor Multi Light. Pripravte sa rozžiariť ulice a uvoľniť svojho vnútorného skejtera. Nenechajte si ujsť túto elektrizujúcu jazdu!

Kľúčové slová: Skateboard Meteor Meteor Meteor je moderný, štýlový, skateboard, svieti, jedinečný dizajn, žiarivé farby, jazdci, všetky vekové kategórie, úrovne zručností, cruising, okolie, shredding, skatepark, otočte hlavy, závisť, odolný, vysokokvalitné materiály, najťažšie triky, manévre, spoľahlivý spoločník, viacfarebné LED svetlá, osvetlenie, fascinujúci displej, kompaktný, prenosný, veľkosť, pohodlný, na cestách, dobrodružstvá na skateboarde, plynulý zážitok z jazdy, vysokokvalitné kolieska, ložiská, kĺže bez námahy, adrenalín, dobyť, ulice, bezpečnostná výbava, prilba, chrániče kolien, chrániče lakťov, bezpečnosť na prvom mieste, penny skateboard doplnky, prispôsobiť, grip pásky, nálepky, kryty kolies, personalizovať, výučba skateboardingu, začiatočník, zlepšiť zručnosti, výučba skateboardingu, profesionálni inštruktori, správne techniky, napredovať rýchlejšie, údržba skateboardu, čistenie, kontrola, mazanie, dotiahnuť trucky, vymeniť diely, optimálny výkon, vzrušenie, elektrizujúca jazda.

  • Materiál: paluba - plast; truck - hliník; kolieska - PU
  • Rozmery dosky: 56 x 15 x 1-2 cm
  • Rozmery kolies: 6 x 4,5 cm
  • Tvrdosť kolies: 78A
  • Ložiská: ABEC-7
  • Hmotnosť: ~ 1,8 kg
  • Cena za kus
  • Nosnosť: 100 kg.
MET22605
7 položky
5900724054905
Hodnotenie produktu 
Hynek Král

Pennyboard Meteor Multi Light

Pro začátečníky za tuto cenu je to dobrý kup. Přítelkyni se velmi líbí barevné provedení.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product