• 3% zľava pri platbe prevodom
Paměťová karta Samsung Pro Endurance 64GB + adaptér (MB-MJ64KA/EU)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pamäťová karta Samsung Pro Endurance 64 GB + adaptér (MB-MJ64KA/EU)

16,63 € (s DPH) 13,86 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Pamäťová karta microSD Samsung Pro Endurance 64 GB + adaptér (MB-MJ64KA/EU)

Hľadáte odolnú pamäťovú kartu, ktorá obstojí v každej výzve? Vyberte si kartu Samsung Pro Endurance! Tento produkt má kapacitu 64 GB a je mimoriadne odolný. Nezastraší ju ani voda a extrémne teploty! Bude ideálna pre športové alebo sledovacie kamery. Karta tiež ponúka rýchlosť čítania až 100 MB/s a rýchlosť zápisu až 40 MB/s. V balení nájdete aj adaptér SD.

Karta na špeciálne úlohy

Pamäťová karta Samsung Pro Endurance vás prekvapí svojou odolnosťou. Dokáže pracovať takmer nepretržite a umožní vám nahrávať videozáznamy bez prerušenia. Vďaka tomu je ideálna okrem iného pre sledovacie kamery, športové kamery a videorekordéry v aute. Kapacita 64 GB stačí na uloženie až 35 040 hodín videozáznamu!

Pôsobivá rýchlosť

Vyberte si pamäťovú kartu, ktorá vás nesklame. Samsung Pro Endurance optimalizuje spracovanie aj extrémne veľkých videosúborov. Vďaka rozhraniu UHS-I a rýchlostným triedam U1, V10 a Class 10 si môžete vychutnať rýchlosť zápisu až 40 MB/s a rýchlosť čítania až 100 MB/s. Môžete tak bez problémov nahrávať čokoľvek, čo chcete, v rozlíšení FHD a 4K.

Skonštruovaný pre náročné prostredia

Nebojte sa o bezpečnosť svojich údajov. Pamäťová karta Pro Endurance je nielen mimoriadne odolná, ale aj mimoriadne húževnatá. Bez problémov zvládne aj tie najnáročnejšie podmienky. Bola chránená proti vode, pádom, magnetickým poliam, röntgenovému žiareniu a opotrebovaniu. Bez problémov dokáže pracovať aj pri teplotách od -25 °C do 85 °C.

V balení

  • Karta MicroSD
  • Adaptér SD
Značka Samsung
Názov Pamäťová karta MicroSDXC Pro Endurance
Model MB-MJ64KA/EU
Kapacita 64 GB
Rozhranie UHS-I (SDR104)
Rýchlosť čítania Až 100 MB/s

*Výsledky výkonu založené na interných testovacích podmienkach. Skutočné rýchlosti sa môžu líšiť v závislosti od zariadenia.
Rýchlosť zápisu Až 40 MB/s

*Výsledky výkonu sú založené na interných testovacích podmienkach. Skutočné rýchlosti sa môžu líšiť v závislosti od zariadenia.
Trieda rýchlosti U1, V10, trieda 10
Prevádzkové napätie 2.7-3.6V
Prevádzková teplota -25°C-85°C
Teplota skladovania -40°C-85°C
Životnosť Až 10 000 cyklov vloženia/vyňatia
Rozmery 15x11x1mm
Hmotnosť Približne 0,25 g
036010
16 položky
8806092767249

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product