• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna lampka nocna Gosund LB3 Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná nočná lampa Gosund LB3 Tuya

26,07 € (s DPH) 21,72 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Gosund Smart Light - výkonné svetlo, ktoré potrebujete

Inteligentné svetlo Gosund Smart Light možno ovládať na diaľku prostredníctvom príslušnej aplikácie a dokonale sa integruje do inteligentného domáceho prostredia. Zariadenie sa vyznačuje aj hlasovým ovládaním, plánovaním, stmievaním, dotykovým panelom, ako aj jednoduchým používaním a premenlivou farbou svetla.

Bezdotykové ovládanie zariadenia

Lampa je kompatibilná so službami Amazon Alexa a Google Assistant, čo vám poskytuje maximálne pohodlie vďaka možnosti ovládať svetlo jednoduchými hlasovými správami. Pomocou príkazov môžete zariadenie nielen jednoducho zapnúť alebo vypnúť, ale aj nastaviť svetlo podľa svojich potrieb, a to všetko v pohodlí v posteli alebo na pohovke.

Režim prebudenia a spánku

Svetlo môžete spustiť štandardne alebo do zariadenia uložiť časy, kedy idete spať a vstávate. Keď tak urobíte, zariadenie sa prispôsobí vášmu dňu. Ráno vás prebudí príjemným jasným svetlom a večer vás upokojí relaxačným bielym svetlom, ktoré vám uľahčí prípravu na spánok.


Diaľkové ovládanie a plán

Lampu môžete ľahko ovládať pomocou aplikácie Gosund kdekoľvek a kedykoľvek, aj keď ste mimo domova. Nastavte si jas svetla podľa svojich potrieb alebo si svetlo v detskej izbe zapnite/vypnite podľa vlastného uváženia.

Viac ako lampa

Kompaktné rozmery a elegantný vzhľad zariadenia umožňujú jeho začlenenie do umeleckej výzdoby stola. Vďaka nim sa lampa dokonale hodí do takmer akéhokoľvek usporiadania v modernej domácnosti. Výrobok sa dokonale kombinuje s moderným nábytkom a môže sa stať vynikajúcim prvkom výzdoby vášho domova.


Vneste do svojho života viac farieb

Inteligentná nočná lampa Gosund môže úplne zmeniť naše vnímanie priestoru. Režim miešania svetla RGB+W umožňuje používateľovi vytvárať nádherné a ohromujúce scenérie. Gosund sa ľahko používa vďaka dotykovému displeju, univerzálnemu spínaču a režimom bieleho a RGB svetla.

Režim prebudenia a spánku

Lampu môžete spustiť štandardne alebo si do zariadenia uložiť čas, kedy idete spať a kedy vstávate. Keď tak urobíte, zariadenie sa prispôsobí vášmu dňu. Ráno vás prebudí príjemným jasným svetlom a večer vás upokojí relaxačným bielym svetlom, ktoré vám pomôže pripraviť sa na spánok.

Pohodlný dotykový panel

Lampa úplne nahradila štandardné tlačidlá intuitívnejším dotykovým panelom. Vďaka tomu je jeho používanie oveľa jednoduchšie. Zmena farby alebo jasu - všetko sa vykonáva dotykom. Jednoduchým stlačením hornej/bočnej strany zariadenia ho zapnete/vypnete alebo prepnete prevádzkový režim. Navyše jemným pohybom prsta po spodnom dotykovom paneli môžete meniť farby a nastavovať jas svetla v rozsahu 1 % - 100 %.

Široká škála aplikácií

UrzLampa nemusí slúžiť len ako nočná lampa v spálni. Výborne funguje aj na iných miestach. Môžete ho úspešne umiestniť do detskej izby, kúpeľne, obývačky alebo kuchyne. Vďaka svetlu šetrnému k očiam ho môžete používať aj ako lampu na čítanie.

Riešenie, ktoré si nevyžaduje inštaláciu

Vďaka tomuto riešeniu sa už nemusíte starať o inštaláciu softvéru alebo iné zložité operácie. Jednoducho spustite lampu pomocou priloženého kábla Micro USB, stiahnite si aplikáciu Gosund APP, pridajte zariadenie, upravte nastavenia podľa svojich potrieb a užívajte si svoj nový, spoľahlivý zdroj svetla!

Špecifikácie:

Výrobca Gosund
Model LB3
Farba RGB+W
Dokumenty 150 lm(W)/100 lm(RGB)
Menovitý výkon 5W (W)/3W (RGB)
Teplota. Prevádzková teplota -20 °C až 40 °C
Rozmery 22,5 x 11 x 11(cm)
Aplikácia Gosund a SmartLife (Tuya)
Kompatibilita Amazon Alexa a Google Assistant
024665
356 položky
6972391281242

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product