• 3% zľava pri platbe prevodom
EasyFlow Glue Gun HOTO QWRJQ002
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lepiaca pištoľ EasyFlow HOTO QWRJQ002

37,92 € (s DPH) 31,60 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Lepiaca pištoľ EasyFlow HOTO QWRJQ002

Horúca lepiaca pištoľ Hoto QWRJQ002 je nástroj, ktorý uvoľní vašu kreativitu a uľahčí drobné opravy. Rýchlo sa zahrieva, takže je ideálna na spájanie rôznych materiálov. Je napájaná batériou s kapacitou 3 000 mAh, takže poskytuje dlhý čas prevádzky, a port USB-C uľahčuje nabíjanie. Pištoľ sa tiež automaticky vypne po 5 minútach nečinnosti.

Hoto/QWRJQ002/2

Praktická a všestranná

Lepiaca pištoľ je ideálna na vytváranie rôznych dekorácií, kompozícií alebo remeselných výrobkov. Môžete ju použiť aj na drobné opravy, napríklad hračiek. Vďaka inovatívnemu dizajnu zabraňuje odkvapkávaniu a udržuje vašu prácu v poriadku. Navyše vďaka dobre vyváženej konštrukcii môžete pištoľ umiestniť na rovný povrch a jej ovládanie je veľmi jednoduché.

Hoto/QWRJQ002/7

Efektívna a bezpečná prevádzka

Pištoľ sa zahreje len za 30 sekúnd, takže môžete začať pracovať takmer okamžite. Vylepšená konštrukcia navyše umožňuje automatické dávkovanie množstva lepidla, čo sa prejavuje vo väčšej presnosti pri práci. Inteligentný systém kontroly teploty navyše chráni pred nadmerným roztavením lepidla a poškodením spôsobeným prehriatím. Okrem toho sa pištoľ z bezpečnostných dôvodov po 5 minútach nečinnosti automaticky vypne.

Hoto/QWRJQ002/9

Bezdrôtová prevádzka

Pištoľ QWRJQ002 je vybavená batériou s kapacitou 3000 mAh, ktorá zaručuje dlhotrvajúcu prevádzku - na jedno nabitie môžete použiť až 28 kaziet s lepidlom. Ak chcete nepretržitú prevádzku, pištoľ používajte počas nabíjania (úroveň nabitia batérie by nemala byť nižšia ako 30 %). Ak chcete obnoviť napájanie pištole, pripojte ju k zdroju napájania pomocou kábla USB-C (nie je súčasťou dodávky).

Hoto/QWRJQ002/6
Výrobca: HOTO
Model QWRJQ002
Kapacita batérie 3000 mAh
Čas zahrievania približne 30 s
Nabíjacie napätie 5V/1A
Rozmery Približný počet dielov. 135 × 127 × 35 mm
Čas nabíjania približne 220 min.
Rozmery lepiacej kazety cca 7 × 100 mm
Hmotnosť približne 200 g
Nabíjací port USB-C
058962
173 položky
6974370801397

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product