• 3% zľava pri platbe prevodom
Zestaw taśm bezśladowych HOTO QWNMJD002 (koła)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Súprava pásov bez koľajníc HOTO QWNMJD002 (kolesá)

3,51 € (s DPH) 2,93 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezstopové nano páskové koleso Hoto QWNMJD002

Chcete rýchlo a jednoducho vyzdobiť svoj domov na párty? Alebo možno chcete zavesiť nové obrazy na stenu? Použite na to nano pásku HOTO! Nezanecháva žiadne stopy a navyše ju netreba strihať. Súčasťou balenia sú kusy pripravené na použitie v 2 veľkostiach. Okrem toho je táto páska pružná, trvanlivá a odolná voči teplu a vlhkosti.

Hoto/QWNMJD002/3

Pripravené na použitie

Balenie obsahuje pásku pripravenú na použitie v 2 veľkostiach. Okrúhle kúsky pásky sú v súprave 81 kusov. Navyše už nemusíte mať po ruke nožnice. Stačí odlepiť príslušný kus a ihneď ho kdekoľvek použiť. Pripevňovanie predmetov ešte nikdy nebolo také jednoduché!

Hoto/QWNMJD002/5

Spoľahlivá pevnosť

Napriek svojej malej veľkosti sa páska vyznačuje obrovskou pevnosťou lepenia. Tá zabezpečuje vysokú nosnosť lepených predmetov. Okrem toho je tento výrobok vyrobený z ekologického akrylátu. Je flexibilný a obojstranný, vďaka čomu ho ľahko prispôsobíte svojim potrebám.

Hoto/QWNMJD002/8

Komfort používania

To, čím páska HOTO vyniká, je jej jednoduché a bezproblémové používanie. Navyše nezanecháva na povrchoch žiadne stopy ani nečistoty. Má vysokú priepustnosť a odolnosť voči prachu - na jej okrajoch sa nebudú hromadiť nečistoty.

Hoto/QWNMJD002/1

Spoľahlivosť

Páska HOTO je navrhnutá s ohľadom na vaše pohodlie, preto je odolná aj voči vlhkosti a vysokým teplotám. To znamená, že aj vo vyhriatom aute alebo na mokrej toalete úspešne udrží viac predmetov. Môžete ju použiť na výzdobu svojho domova na narodeniny dieťaťa, pripevniť lištu pod stôl alebo zavesiť obraz na stenu.

Hoto/QWNMJD002/9
Výrobca HOTO
Model QWNMJD002
Veľkosti pásky 10 × 1 mm / 49 ks; 20 × 1 mm / 32 ks
Materiál Akryl
046206
720 položky
6974370800109

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product