• 3% zľava pri platbe prevodom
Multiszlifierka HOTO QWLDM001 35 w 1 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HOTO QWLDM001 Multisizer 35 v 1 (čierny)

44,09 € (s DPH) 36,74 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka HOTO je súčasťou ekosystému Xiaomi.

HOTO QWLDM001 Multifunkčný mlynček 35 v 1

Brúska HOTO QWLDM001 je viacúčelový nástroj, ktorý nájde množstvo využití v domácnosti alebo dielni. Vďaka dodávanému príslušenstvu umožňuje vytvárať otvory, brúsiť, gravírovať kožu a mnoho ďalšieho. Ideálna na rôzne práce pre domácich majstrov. Má 5-stupňové nastavenie otáčok až do maximálnej hodnoty 25 000 ot. Brúska je tiež vybavená odolnou batériou, ktorá poskytuje až 50 minút prevádzky. Je tiež mimoriadne ľahká a pohodlná na používanie.

Pôsobivý výkon

Silný výkon brúsky zabezpečuje zabudovaný motor, ktorý sa môže pochváliť krútiacim momentom až 0,9 N.m. K dispozícii je aj 5-stupňová regulácia otáčok od 5 000 do 25 000 ot/min. Stroj tak môžete optimálne prispôsobiť svojim potrebám. Špeciálny krúžok vám umožní pohodlne meniť nastavenia.

Dlhý čas prevádzky

Brúska je vybavená bezdrôtovou konštrukciou, takže sa môžete oslobodiť od káblov a získať väčšiu voľnosť pohybu. Navyše vďaka odolnej batérii s kapacitou 2000 mAh vydrží na plné nabitie pracovať až 50 minút. V balení nájdete aj praktickú základňu, ktorá vám umožní výrobok pohodlne nabíjať a skladovať.

Praktické príslušenstvo v balení

Rozšírte možnosti svojej brúsky pomocou dodávaného príslušenstva, ktoré zahŕňa vrták, rôzne frézy, brúsne krúžky a leštiace kotúče. Využiť môžete aj odnímateľný protiprachový kryt, ktorý počas práce chráni vaše oči a pokožku, takže používanie je bezpečnejšie.

Viacnásobné použitie

Vďaka množstvu dostupného príslušenstva a mnohým možnostiam je multifunkčná brúska HOTO ideálna na široké spektrum aplikácií. Využijete ju pri projektoch pre domácich majstrov, ale bude sa vám hodiť aj pri ručnom gravírovaní kože alebo vyhladzovaní dreva. Môžete ju použiť aj na brúsenie a leštenie vybraných predmetov.

Pohodlná manipulácia

Vychutnajte si pohodlné používanie. Brúska váži len 250 g a perfektne sa drží v ruke. Jej kryt je vyrobený z pieskovaného TPU a miesto, kde spočívajú vaše prsty, je pokryté gumou pre bezpečnejšie uchopenie. K dispozícii je aj špeciálne LED podsvietenie, ktoré uľahčuje prácu pri slabom osvetlení a automaticky sa vypne po 7 sekundách od vypnutia zariadenia. Navyše špeciálne navrhnutá hlavová svorka je kompatibilná s 3 mm príslušenstvom a zaisťuje stabilné uchytenie.

Zahrnuté

  • Multifunkčný mlynček
  • Nabíjacia základňa
  • Puzdro
  • Svorka hlavy 2,35 mm
  • Vrták 3,2 mm
  • Brúsne hlavy (brúsne krúžky x4, valcový červený korundový hrot 6 mm x1, kužeľový červený korundový hrot 6 mm x1, napínací kotúč brúsneho krúžku x1)
  • Frézy (kruhové 3 mm x1, valcové 3 mm x1, kužeľové 3 mm x1)
  • Kefy (nylonové x1, kovový kotúč s priemerom 19 mm x1)
  • Diamantová brúsna hlava (guľová brúsna hlava na hrubé brúsenie x1)
  • Leštiace kotúče (plstený kotúč x1, plstený kotúč s jadrom x1)
  • Fréza (diamantová fréza 22 mm x4, jadrová lišta x1)
  • Kľúč x1
  • Kryt proti prachu x1
Výrobca HOTO
Názov Rotačné náradie HOTO 35 v 1
Model QWLDM001
Rýchlosť 5 000 - 25 000 otáčok za minútu
Krútiaci moment 0,9 N.m
Batéria Lítium-iónová
Kapacita batérie 2 Ah
Nabíjacie napätie 5 V 1 A
Menovité napätie 3,6 V
Čas nabíjania Približne 180 min
Prevádzkový čas Približne 50 min
Hmotnosť Približne 250 g
Rozmery 30,3 x 190 mm

037151
512 položky
6974370800734

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product