• 3% zľava pri platbe prevodom
Wkrętak elektryczny HOTO QWLSD007 + zestaw bitów (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický skrutkovač HOTO QWLSD007 + sada bitov (modrý)

26,15 € (s DPH) 21,79 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka HOTO je súčasťou ekosystému Xiaomi.

HOTO QWLSD007 elektrický skrutkovač + sada bitov

Vybavte sa univerzálnym elektrickým skrutkovačom od spoločnosti HOTO, ktorý vám uľahčí prácu doma alebo v dielni. Váži len 185 g, perfektne padne do ruky a poskytuje vysoký komfort. Krútiaci moment 3 N⋅m zaručuje efektívnu a plynulú prácu, zatiaľ čo batéria s kapacitou 1500 mAh zaručuje dlhý čas prevádzky. Súprava obsahuje 2 oceľové bity s priemerom 50 mm S2.


Výkonný motor

Vďaka čomu je skrutkovač taký rýchly a pohodlný? Je to výkonný motor, ktorý pracuje rýchlosťou 200 ot. Vďaka kvalitným materiálom je skrutkovač tiež robustný a odolný. Skrutkovač HOTO QWLSD007 vám pomôže v najrôznejších situáciách - hodí sa na drobné opravy alebo montáž nábytku.


Vysoký komfort používania

Obávate sa, že dlhodobá práca spôsobí nepohodlie a únavu? Nemusíte. Ergonomický dizajn a nízka hmotnosť (185 g) skrutkovača zaručujú pohodlné používanie aj počas mnohých hodín. Používanie uľahčujú dve praktické tlačidlá - jedno na skrutkovanie a druhé na odskrutkovanie.


Dlhý pracovný čas

Vďaka odolnej lítiovej batérii s kapacitou 1500 mAh dokáže skrutkovač pracovať dlho a nemusíte sa obávať náhleho vybitia - plne nabitý zvládne zaskrutkovať až 200 skrutiek. Obnovovanie energie je nielen pohodlné, ale aj bezpečné. Zariadenie je chránené proti skratu, prehriatiu, prepätiu a nadprúdu.


Praktické súčiastky sú súčasťou balenia

V súprave nájdete okrem skrutkovača aj dva bity (PH2 / H4). Sú užitočné pre domácich majstrov a drobné opravy elektronických zariadení alebo hračiek. Vďaka dĺžke 50 mm sa s nimi ľahko dostanete na ťažko dostupné miesta a vďaka použitiu kvalitnej ocele S2 sú trvanlivé a odolné voči poškodeniu.


Súčasťou balenia:

  • Elektrický skrutkovač
  • 2x bity C6,3 x 50 mm (PH2 / H4)
Výrobca HOTO
Názov Lítiový elektrický skrutkovač
Model QWLSD007
Farba Modrá
Hmotnosť Približne 185 g
Rozmery 169 x 34 x 34 mm
Maximálny krútiaci moment (automatický) 3 N⋅m
Max. krútiaci moment (manuálne) 8 N⋅m
Menovité napätie 3,6 V
Otáčky bez zaťaženia 220 ot/min
Čas nabíjania približne 150 min
Materiál (bity) Oceľ S2
034062
134 položky
6974370800468

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product