• 3% zľava pri platbe prevodom
Pistolet do kleju na gorąco HOTO QWRJQ001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pištoľ na horúce lepidlo HOTO QWRJQ001

28,56 € (s DPH) 23,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka HOTO je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Horúca lepiaca pištoľ Hoto QWRJQ001

Popustite uzdu svojej kreativite a uľahčite si drobné opravy. S horúcou lepiacou pištoľou Hoto QWRJQ001 budete môcť rýchlo nahrievať a úspešne lepiť rôzne materiály. Batéria s kapacitou 2000 mAh zaručuje dlhý pracovný čas a port USB-C umožňuje pohodlné nabíjanie. Inteligentný čip udržiava optimálnu teplotu a po 3 minútach bez použitia sa pištoľ automaticky vypne. Ďalšími výhodami modelu sú konštrukcia proti popáleniu a nízka hmotnosť.

Rýchly a efektívny

Horúca lepiaca pištoľ má vysokokvalitné vykurovacie teleso, takže sa zahreje za okamih. Zabudovaný snímač udržiava teplotu na správnej úrovni pre vynikajúci tok lepidla, zatiaľ čo mosadzná tryska sa vyznačuje vysokou tepelnou vodivosťou pre pohodlné nanášanie lepidla.

Dobre navrhnutá

Vďaka dobre vyváženej konštrukcii môžete pištoľ položiť na stôl alebo písací stôl a zariadenie si udrží stabilnú, vzpriamenú polohu. Pištoľ je potiahnutá teplotne odolným a ekologickým silikónom. Materiál dokonale izoluje teplo, takže sa nemusíte obávať popálenín.

Pre celú rodinu

Lepiaca pištoľ Hoto QWRJQ001 je ľahká a praktická a inteligentný čip udržiava optimálnu teplotu. Dvojitá izolácia zabraňuje popáleniu, vďaka čomu je QWRJQ001 ideálnym výrobkom aj pre deti. Navyše sa prístroj po 3 minútach nečinnosti automaticky vypne, čím je zaistená bezpečnosť. Plastový kryt PC znamená, že po skončení práce ho môžete takmer okamžite odložiť.

Vysokokapacitná batéria

Nemusíte sa obávať, že sa QWRJQ001 vybije v tej najhoršej možnej chvíli. Je vybavená výkonnou batériou s kapacitou 2000 mAh, ktorá vám po úplnom nabití umožní použiť až 100 metrov lepidla. Pohodlnú obnovu energie umožňuje zabudovaný port USB-C - môžete použiť nabíjačku alebo powerbanku.

Lepidlo je súčasťou balenia

Súprava sa dodáva s 10 farebnými lepiacimi kazetami s priemerom 7 mm a dĺžkou 125 mm. Zabezpečujú silné lepenie a pevné spájanie materiálov a sú šetrné k životnému prostrediu. Vďaka starostlivo premyslenému dizajnu umožňuje lepiaca pištoľ rovnomerné nanášanie lepidla - ešte viac uľahčuje kutilstvo, opravy a majstrovanie.

Súčasťou balenia:

  • Pištoľ na horúce lepidlo
  • 10x 125 mm kazety
Výrobca HONA
Názov Lítiová lepiaca pištoľ
Model QWRJQ001
Dĺžka lepiacej kazety 125 mm
Priemer lepiacej kazety 7 mm
Čas zahrievania Približne 30 s
Typ batérie Lítium
Kapacita batérie 2000 mAh
Nominálne napätie 4 V
Parametre nabíjania 5 V - 1 A
Čas nabíjania Približne 120 - 180 min
Rozmery 135 x 127 x 35 mm
Hmotnosť 195 g
034060
358 položky
6974370800413

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product