• 3% zľava pri platbe prevodom
Akumulatorowy wkrętak precyzyjny HOTO QWLSD001 + zestaw bitów (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový presný skrutkovač HOTO QWLSD001 + sada bitov (modrá)

38,20 € (s DPH) 31,83 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka HOTO je súčasťou ekosystému Xiaomi.

HOTO QWLSD001 akumulátorový presný skrutkovač + sada bitov

Hľadáte šikovný skrutkovač, ktorý vám uľahčí prácu? Vybavte sa akumulátorovým presným skrutkovačom HOTO QWLSD001, ktorý vám umožní efektívne zaskrutkovať a vyskrutkovať skrutky a je ideálny pre začiatočníkov. Výkonný motor pracuje s rýchlosťou až 220 otáčok za minútu a skrutkovač ponúka aj reguláciu krútiaceho momentu. Plne nabitý dokáže zavŕtať až 1000 skrutiek a dodáva sa s 12 bitmi vyrobenými z ocele S2.


Užívateľsky prívetivé

Presný akumulátorový skrutkovač HOTO QWLSD001 je vyrobený z odolného plastu a gumy TPE. Je preto mimoriadne odolný a odolný voči poškodeniu, ale zároveň ponúka vysokú úroveň používateľského komfortu. Vďaka nízkej hmotnosti 250 g skrutkovač nespôsobuje pri práci žiadne nepohodlie a 2 praktické tlačidlá zaručujú pohodlné ovládanie. Jedno z nich umožňuje zaskrutkovať skrutku a druhé ju odskrutkovať.


Výkonná práca

Za efektívnu prácu výrobku vďačíme výkonnému motoru, ktorý poskytuje krútiaci moment až 4 N⋅m a pracuje pri vysokých otáčkach. Výhodou modelu je aj robustná 1500 mAh batéria, ktorá zaručuje dlhú životnosť. Ak zariadenie nabijete do plna, umožní vám zaskrutkovať až 1000 skrutiek! Zabudovaný port USB-C vám umožní pohodlne obnoviť napájanie.


Nastaviteľný krútiaci moment

Vďaka inteligentnému čipu a špeciálnemu gombíku môžete QWLSD001 prispôsobiť svojim potrebám a nastaviť krútiaci moment zariadenia. Prvá úroveň bude vhodná pri oprave reproduktora alebo počítača, druhá úroveň vám umožní priskrutkovať poličku a tretia úroveň bude užitočná pre domácich majstrov. V prípade potreby môžete zariadenie aj úplne vypnúť - režim bezpečnostného zámku zabráni náhodnému spusteniu.


Súčasťou balenia je 12 bitov

Dodávané bity sú vyrobené z vysoko kvalitnej ocele S2 a vyznačujú sa tvrdosťou 60 HRC. Dodatočná vrstva ekologického niklu zvyšuje ich odolnosť proti korózii, vďaka čomu sú bity prekvapivo odolné a dlho vám vydržia. Otvory v základni prístroja umožňujú uložiť všetky bity, takže sa nemusíte obávať ich straty.


Ďalšie funkcie

Skrutkovač má praktické LED podsvietenie, ktoré je užitočné pri práci v tmavej miestnosti. Podsvietenie nevrhá tieň a vypne sa 10 sekúnd po uvoľnení tlačidla. Za zmienku stojí aj zabudovaný pokročilý systém, ktorý rozpozná, či je skrutka už odskrutkovaná, a automaticky zastaví otáčanie. Tým chráni skrutky pred poškodením a zabraňuje ich otáčaniu.obieha zranenia používateľa.


Obsahuje:

  • Presný skrutkovač
  • 12x bit C6,3x50 mm (plochý SL4, Phillips PH1 / PH2 / PH3, imbus H3 / H4 / H5 / H6, Torx T15 / T20 / T25, Pozidriv PZ2)
Výrobca HOTO
Názov Súprava akumulátorových skrutkovačov 3,6 V
Model QWLSD001
Max. krútiaci moment (elektrický) 4 N⋅m
Max. krútiaci moment (ručný) 8 N⋅m
Rozmery skrutkovača 178,8 x 34 x 35 mm
Hmotnosť skrutkovača 250 g
Menovitý prúd 3,6 V - 6 A (max.)
Rýchlosť 220 otáčok za minútu
Čas nabíjania približne 150 min.
Kapacita batérie 1500 mAh
034023
252 položky
6974370800246

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product