• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka samochodowa Dudao R7S 3x USB, QC 3.0, 18W (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nabíjačka do auta Dudao R7S 3x USB, QC 3.0, 18 W (čierna)

3,39 € (s DPH) 2,83 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nabíjačka do auta Dudao R7S 3x USB, QC 3.0, 18 W

Chystáte sa na výlet? Uľahčite si nabíjanie potrebných zariadení! Nabíjačka do auta Dudao R7S je vybavená 3 portami USB, ktoré umožňujú nabíjať až 3 zariadenia súčasne. Má tiež modré podsvietenie LED. Podporuje aj rýchle nabíjanie QC3.0 (na jednom z portov).

Rýchle nabíjanie

Ste na cestách a váš telefón sa takmer vybil? S nabíjačkou R7S ho nabijete za okamih! Jeden z portov zariadenia podporuje rýchle nabíjanie QC3.0, takže nemusíte dlho čakať, kým bude vaše zariadenie opäť pripravené na prevádzku. Produkt môže tiež poskytovať maximálny výkon 18 W.

K dispozícii sú až 3 porty

Už nemusíte rozmýšľať, ktoré zariadenie potrebujete najviac a ktoré by bolo dobré nabiť ako prvé. Nabíjačka ponúka až 3 porty USB, takže môžete pripojiť 3 zariadenia súčasne - napríklad smartfón, tablet a telefón spolujazdca.

Premyslený dizajn

Nabíjačka má štýlový, moderný dizajn a kompaktnú konštrukciu - v aute nezaberie veľa miesta. Má tiež modré podsvietenie LED na jednoduché používanie v noci - teraz môžete ľahko nájsť všetky porty. Zariadenie je tiež veľmi odolné a zaručuje bezpečnosť používania.

Špecifikácie

Výrobca Dudao
Model R7S
Farba Čierna
Dostupné porty 3x USB
Vstupné napätie DC 12-24 V
Maximálny výstupný prúd DC 5 V 2,4 A (18 W)

039466
42 položky
6970379615805

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product