• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka indukcyjna Qi z podstawką Acefast 15W E14 (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Indukčná nabíjačka Qi s kolískou Acefast 15W E14 (sivá)

21,86 € (s DPH) 18,22 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Indukčná nabíjačka Qi s kolískou Acefast E14 (sivá)

Nabíjajte svoj smartfón rýchlo a pohodlne. Nabíjačka Acefast E14 vám umožní rýchlo dobiť vaše zariadenie (15 W). Má tiež bezpečnostné funkcie na zaistenie bezpečného používania. Umožňuje tiež vertikálne alebo horizontálne umiestnenie smartfónu pre väčšiu voľnosť pri používaní.


Pohodlné nabíjanie

Zabudnite na zamotané káble! Nabíjačka Acefast E14 ponúka rýchle indukčné nabíjanie (max. 15 W), ktoré šetrí váš čas. Navyše naň môžete položiť smartfón vertikálne alebo horizontálne a sledovať novú epizódu televízneho programu alebo obľúbenú reláciu. Navyše výrobok spĺňa normy CE, RoHS, FCC, EAC, QI, UL62368 a má bezpečnostné funkcie na ochranu vášho smartfónu pred poškodením.


Premyslený dizajn

Nabíjačka Acefast E14 je vyrobená z materiálov ABS a PC, takže je odolná. Navyše protišmykové dno poskytuje stabilitu a zabraňuje pohybu výrobku. Indikátor LED vás informuje o stave nabíjačky a priložený kábel USB-A na USB-C vám umožní nabíjať E14. Port USB-C sa nachádza na druhej strane nabíjačky.


Zahrnuté

  • nabíjačka
  • Kábel USB-A na USB-C
  • používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca Acefast
Model E14
Farba šedá
Vstupný výkon ≥18W
Výstupný výkon 5W / 7,5W / 10W / 15W
Materiál PC + ABS
Rozmery 68 x 85 x 107 mm
Hmotnosť 198 g
039352
32 položky
6974316281900

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product