• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Ładowarka samochodowa Acefast B9, 66W, 2x USB + USB-C (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nabíjačka do auta Acefast B9, 66 W, 2x USB + USB-C (čierna)

17,94 € (s DPH) 14,95 € (bez DPH)
check ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nabíjačka do auta Acefast B9

Vyrazte na cesty bez obáv z náhleho vybitia zariadenia. Vybavte sa nabíjačkou do auta Acefast B9, ktorá má dva porty USB-A a jeden port USB-C a dodáva výkon až 66 W. Je kompatibilná s viacerými protokolmi rýchleho nabíjania a vďaka kompatibilite so vstupom DC 12V-24V môžete nabíjačku B9 používať v osobnom aute, nákladnom aute alebo vozidle SUV. Má tiež množstvo bezpečnostných prvkov a robustnú konštrukciu.

Rýchla obnova energie

Vďaka viacerým portom môžete nabíjať až 3 zariadenia súčasne, čo vám ušetrí drahocenný čas na cestách. Zariadenie Acefast B9 je kompatibilné s protokolmi rýchleho nabíjania, ako napr. Napríklad Samsung Galaxy S21 sa dá nabiť na 80 % len za 30 minút.

Vysoká úroveň ochrany

Každý port má zabudovaný čip, ktorý inteligentne rozpozná pripojené zariadenie a nastaví optimálne parametre nabíjania. Môžete si tak užívať bezpečný proces dobíjania bez toho, aby ste sa museli obávať poškodenia zariadenia. Nabíjačka je tiež chránená proti prebíjaniu, prehriatiu alebo nadprúdu.

Robustný dizajn

Nabíjačka Acefast B9 je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči opotrebovaniu a poškriabaniu. Zinková zliatina je mimoriadne trvanlivá a odolná voči mechanickému poškodeniu a zabezpečuje účinný odvod tepla. Zariadenie je tiež odolné voči ohňu a vďaka kompaktným rozmerom nezaberá v aute veľa miesta a počas jazdy si udržiava stabilnú polohu.

Zahrnuté

  • Nabíjačka do auta
  • Používateľská príručka

Špecifikácia:

Výrobca Acefast
Model B9
Farba Čierna
Porty USB-A x2, USB-C
Vstupné napätie DC 12V-24V
Výstupné napätie USB-C: 36W / USB-A 1/USB-A 2: 30W / USB-C + USB-A 1/USB-A 2: 36W+30W / USB-A 1 + USB-A 2: 25W (5V / 5A) / USB-C + [USB-A1 + USB-A2]: 36W + [25W]
Napájanie 66 W
Protokoly rýchleho nabíjania

USB-C: PD3.0, PPS, QC4+, AFC, FCP, SCP

USB-A 1/USB-A 2: QC3.0, AFC, FCP, SCP

Hmotnosť 55 g
Rozmery 65,7 x 39,8 x 39,8 mm
Materiál Zliatina hliníka
039331
1 ks
6974316281726

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product