• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka samochodowa Acefast B4, 66W, USB-C + USB, z wyświetlaczem (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nabíjačka do auta Acefast B4, 66 W, USB-C + USB, s displejom (čierna)

9,52 € (s DPH) 7,93 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nabíjačka do auta Acefast B4

Vybavte sa robustnou nabíjačkou do auta Acefast B4, ktorá má jeden port USB-C a jeden port USB-A a umožňuje rýchlo nabíjať dve zariadenia súčasne. Jednou zo silných stránok výrobku je digitálny displej, ktorý poskytuje informácie o nabíjacom napätí v reálnom čase. Výkon nabíjačky dosahuje 66 W a zariadenie má množstvo bezpečnostných prvkov a zaručuje bezpečnú obnovu energie.

Rýchla obnova energie

Nabíjačka do auta Acefast B4 sa vyznačuje širokou kompatibilitou a umožňuje pohodlné nabíjanie mnohých obľúbených zariadení. Podporuje aj niekoľko rýchlonabíjacích protokolov, takže úplné nabitie zariadenia Google Pixel 2 trvá 1 hodinu a 14 minút a nabitie zariadenia iPad Pro 2 hodiny. Vstupné napätie nabíjačky je 12 - 24 V, takže ju môžete bez problémov používať v mnohých osobných, terénnych a nákladných vozidlách.

Inteligentné riešenia

Výhodou nabíjačky B4 je digitálny displej, ktorý zobrazuje informácie o nabíjacom napätí v reálnom čase. Za zmienku stojí aj inteligentný čip, ktorý rozpozná pripojené zariadenia a nastaví optimálne parametre nabíjania. Dôležité je, že môžete používať dva porty (USB-C a USB-A) a ušetriť čas nabíjaním dvoch zariadení súčasne.

Dobre navrhnutá stránka

Výrobok sa vyznačuje robustnou konštrukciou, vďaka ktorej je odolný voči opotrebovaniu a mechanickému poškodeniu. Nabíjačka si udržiava stabilnú polohu v zapaľovači cigariet v aute a zaručuje stály tok prúdu aj na hrboľatých cestách. Výhodou sú aj kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a elegantný dizajn.

Zahrnuté

  • Nabíjačka do auta
  • Používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca Acefast
Model B4
Farba Čierna
Porty USB-C, USB-A
Vstupné napätie DC 12V-24V
Výstupné napätie USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/2,4A, 20V/1,8A, 36W / USB-A: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2,5A, 15V/2A, 20V/1,5A, 30W
Napájanie 66 W
Protokoly rýchleho nabíjania

USB-C: PD3.0, PPS, QC4+, AFC, FCP, SCP

USB-A: QC3.0, AFC, FCP, SCP

Hmotnosť 25 g
Rozmery 65,5 x 30,8 x 30,8 mm
Materiál Ohňovzdorný plast PC
Iné Digitálny displej
040158
58 položky
6974316280392

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product