• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka samochodowa Baseus Share Together z przedłużaczem, 3x USB, USB-C, 120W (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Share Together nabíjačka do auta s predlžovačom, 3x USB, USB-C, 120 W (sivá)

23,53 € (s DPH) 19,61 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nabíjačka do auta Baseus CCBT-B0G

Autonabíjačka Baseus Share Together umožňuje rýchle nabíjanie až 4 zariadení súčasne. Má celkový výkon 120 W. Vďaka 1,5 m predlžovaciemu káblu je vhodný pre cestujúcich na zadných sedadlách. Robustný a odolný - udrží vaše pripojené zariadenie v bezpečí. Výrobok je kompatibilný s vozidlami s napätím od 12 V do 24 V.

Rýchle nabíjanie 4 zariadení súčasne

Chcete mať možnosť rýchlo nabíjať až 4 zariadenia súčasne? Žiadny problém! Nabíjačka Baseus je vybavená 3 portami USB a 1 portom USB-C. Každé z nich sa nabíja maximálnym výkonom 30 W. Produkt podporuje aj protokoly PPS a PD3.0 (len na porte USB-C). Čo to znamená v praxi? S ním môžete iPhone 12 Mini nabiť na 59 % za približne 30 minút!

Široká kompatibilita

Prečo je nabíjačka do auta Baseus Share Together taká univerzálna? Široká kompatibilita! Produkt umožňuje rýchle nabíjanie konkrétnych smartfónov Apple, Xiaomi, Samsung alebo Huawei. Úspešne ho môžete použiť napríklad aj na napájanie tabletov, fotoaparátov a vysávačov do auta.

Všetci cestujúci z nej budú mať úžitok.

Teraz môže svoje zariadenia v aute pohodlne nabíjať nielen vodič, ale aj každý spolujazdec. 1,5 m predĺženie nabíjačky umožňuje jej voľné používanie na zadných sedadlách. Nudia sa vaše deti počas jazdy? Zapojte ich tablety do napájania a zapnite ich obľúbenú rozprávku. Zároveň môžete nabíjať telefón a kameru do auta!

Pre bezpečné nabíjanie

Zabudovaný čip inteligentne rozpoznáva pripojené zariadenia a chráni ich pred poškodením. Nabíjačka je okrem iného chránená proti prebitiu, prehriatiu, skratu, nadprúdu, prepätiu a preťaženiu. Nemusíte sa ničoho obávať! Baseus zaisťuje stabilné a bezpečné nabíjanie vašich zariadení.

Premyslený dizajn

Nabíjačka má malé rozmery - po umiestnení do zásuvky zapaľovača cigariet je takmer neviditeľná. Ďalšie komponenty zabezpečujú stabilitu a odolnosť voči nárazom. Nevypadne ani na hrboľatých cestách, pri rýchlostných nerovnostiach alebo pri prudkom brzdení. Pri nabíjaní vašich zariadení mu nebude nič stáť v ceste!

Odolnosť voči poškodeniu

Výrobok je tiež mimoriadne odolný - bude vám dlho perfektne slúžiť. Hliníkový kryt zabraňuje prehriatiu nabíjačky a pozlátené konektory znižujú odpor a zvyšujú citlivosť. Navyše proces eloxovania používaný pri výrobe zaručuje, že zariadenie je odolné voči odštiepeniu a poškriabaniu.

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov Zdieľať Viacportová nabíjačka do auta Together PPS s predlžovacím káblom
Model CCBT-B0G
Materiál Hliník + PC
Vstup DC 12-24 V
Výstup USB1/USB2/USB3 5 V - 3 A, 9 V - 2 A, 10 V - 2 A, 12 V - 2,5 A; 30 W
Výstup USB-C 5 V - 3 A, 9 V - 2,22 A, 12 V - 2,5 A, 15 V - 2 A, 20 V - 1,5 A; 30 W
Celkový výstupný výkon 30 WATTOV + 30 WATTOV + 30 WATTOV + 30 WATTOV
Dĺžka predlžovacieho kábla 1,5 m
Farba Sivá

027461
29 položky
6953156206687

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product