• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka samochodowa Vipfan C07, USB, 5A (srebrna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nabíjačka do auta Vipfan C07, USB, 5A (strieborná)

4,00 € (s DPH) 3,34 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nabíjačka do auta Vipfan C07, USB, 5A

Pomocou nabíjačky Vipfan môžete rýchlo obnoviť napájanie svojho zariadenia. Produkt je kompatibilný s väčšinou modelov smartfónov dostupných na trhu. Prispôsobuje napätie zariadeniu a je vybavený ochranou proti rôznym druhom poškodenia. Okrem toho konštrukcia z hliníkovej zliatiny dodáva modelu C07 odolnosť.

Rýchle nabíjanie

Ponáhľate sa do práce a zabudli ste si nabiť telefón? Alebo vás čaká dlhá cesta a potrebujete byť na telefóne? Tento problém vyrieši nabíjačka Vipfan. Zariadenie C07 pracuje s protokolmi rýchleho nabíjania, ako sú QC3.0, AFC, VOOC a SCP/FCP, takže sa nemusíte obávať problémov s kompatibilitou.

Zabezpečenie

Výrobok je navrhnutý tak, aby bolo jeho používanie bezpečné. Použitie inteligentných riešení zabraňuje prehriatiu zariadenia a špeciálny čip upravuje napätie pripojeného zariadenia. Okrem toho je výrobok vďaka konštrukcii z hliníkovej zliatiny odolný.

Špecifikácie:

Výrobca Vipfan
Model C07
Prístav USB
Materiál zliatina hliníka
Vstupné napätie DC 12V~24V
Výstupné napätie 5V 4A, 9V 2A, 12V 1,5A
Farba čierna
036907
32 položky
6971952431621

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product