• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka samochodowa Baseus Share Together Fast z gniazdem zapalniczki, 2x USB, 120W (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rýchlonabíjačka do auta Baseus Share Together so zásuvkou zapaľovača cigariet, 2x USB, 120 W (sivá)

17,57 € (s DPH) 14,64 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baseus CCBT-D0G 2v1 nabíjačka do auta a zapaľovač cigariet

Nabíjačka a zapaľovač do auta Baseus je vybavená 2 portami USB a rozširujúcim portom s výkonom 60 W. Umožňuje rýchle nabíjanie až 2 zariadení súčasne a má celkový výkon až 120 W. Zabudovaný inteligentný čip chráni vaše zariadenie pred poškodením. Výrobok je kompatibilný s vozidlami s napätím od 12 V do 24 V. Nabíjačka je tiež mimoriadne robustná a ľahko sa používa. Špeciálny silikagélový kryt ho chráni pred prachom.

Prídavný port - viac možností

Zabudovaný rozširujúci port umožňuje pripojiť ďalšie zariadenia. Potrebujete použiť ďalšiu nabíjačku do auta? Chcete vysávať interiér vozidla vhodným vysávačom? Alebo možno plánujete pripojiť rekordér alebo malý zvlhčovač vzduchu? So systémom Baseus je to možné!

Rýchle nabíjanie - vaše zariadenia budú pripravené na akciu za okamih

Vďaka zabudovaným portom USB budete svoje zariadenia nabíjať v okamihu. Produkt podporuje rýchle nabíjanie a je kompatibilný s väčšinou smartfónov so systémom Android alebo iOS. Podporuje protokoly PPS, PD3.0, QC4+, QC3.0, SCP a ďalšie. Nabíja sa celkovým maximálnym výkonom 120 W. Čo to znamená v praxi? S nabíjačkou a káblom na rýchle nabíjanie (nie je súčasťou balenia) môžete napríklad iPhone 12 Mini nabiť na 59 % za 30 minút, Samsung Galaxy Note 10+ na 100 % za 84 minút a Xiaomi Mi 10 Ultra za 68 minút!

Pre bezpečnosť vašich zariadení

Nebojte sa poškodenia svojich zariadení. Inteligentný čip im poskytuje účinnú ochranu. Okrem iného ich chráni pred prehriatím, skratom a nadprúdom. Nabíjačka navyše inteligentne rozpozná stav batérie a v správnom okamihu automaticky prepne na konzervatívny režim nabíjania. Tým účinne chráni telefón pred možným prebitím a poškodením.

Praktické a odolné

Produkt je vyrobený z vysokokvalitnej hliníkovej zliatiny, ktorá mu dodáva neuveriteľnú odolnosť. Zaručuje tiež vysokú odolnosť proti odlomeniu a poškriabaniu. Pozlátené kontakty znižujú odpor a zlepšujú citlivosť zariadenia, čo sa prejavuje v ešte efektívnejšom nabíjaní. Ľahko nasaditeľný kryt chráni nabíjačku pred prachom a zabudované protišmykové svorky odolné voči nárazom zaisťujú stabilné upevnenie. Teraz môžete nabíjať svoje zariadenia bez obáv aj na hrboľatých cestách!

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov Zdieľať Spolu Rýchlonabíjačka do auta s rozširujúcim portom pre cigaretový zapaľovač U+U
Model CCBT-D0G
Materiál Hliník + PC
Rozmery 101x26 mm
Vstup DC 12-24 V
Výstup USB1 5 V = 3 A; 9 V = 2 A; 10 V = 2 A; 12 V = 2,5 A 30 W
Výstup USB2 5 V = 3 A; 9 V = 2 A; 10 V = 2 A; 12 V = 2,5 A 30 W
Celkový výstupný výkon 30 W + 30 W + 60 W
Kompatibilné vozidlá Najbežnejšie modely áut
Kompatibilné zariadenia Väčšina smartfónov a digitálnych produktov

027315
95 položky
6953156206700

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product