• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka samochodowa Baseus Golden Contactor Pro, 2x USB, 40W (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Golden Contactor Pro nabíjačka do auta, 2x USB, 40W (sivá)

10,95 € (s DPH) 9,12 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Rýchle nabíjanie

Autonabíjačka Baseus podporuje 4 protokoly rýchleho nabíjania. Qualcomm Quick Charge 4.0 nabije vaše zariadenie 4-krát rýchlejšie ako štandardná nabíjačka. Okrem toho spätná kompatibilita funkcií Quick Charge 3.0, 2.0, AFC, MTK zaručuje najrýchlejšie nabíjanie. Rýchle nabíjanie 4.0 je k dispozícii na porte typu C. Medzi telefóny kompatibilné s QC patrí Xiaomi 10/9. Vďaka protokolu Huawei Fast Charge sa zariadenie nabíja rýchlejšie a počas nabíjania sa nezahrieva. Kompatibilné telefóny sú napríklad Huawei Mate 30 alebo Honor Magic 2. Podobne ako Huawei, aj Samsung má vlastný protokol rýchleho nabíjania. S adaptívnym nabíjaním Samsung Adaptive Charge sa telefón nabíja oveľa rýchlejšie ako s bežnou nabíjačkou. Technológia spoločnosti Samsung bude nabíjať modely ako S20, S9 atď. Power Delivery je vysokonapäťový štandard nabíjania, ktorý rýchlo a bezpečne nabije vaše zariadenie. Nabíjačka podporuje 20W a 18W verziu. Power Delivery je kompatibilný napríklad s iPhonom 12. Skontrolujte, či vaše zariadenie podporuje tieto štandardy rýchleho nabíjania a či máte vhodný kábel.

Dokončenie

Vďaka telu z odolných materiálov PC a ABS je nabíjačka odolná proti poškriabaniu. Rýchlovodivý kov pomáha nabíjačke udržiavať nízku teplotu, takže nabíjanie zariadenia je bezpečné. Protišmykový dizajn poskytuje stabilitu a bezpečnosť, takže vaše zariadenie sa bude bez obáv nabíjať aj na hrboľatých cestách. Vďaka kompaktným rozmerom sa perfektne hodí do väčšiny automobilových zapaľovačov. Podsvietenie LED dodáva jedinečný vzhľad a umožňuje rýchle nájdenie nabíjačky po zotmení.

7 úrovní zabezpečenia

Nabíjačka Baseus prešla mnohými bezpečnostnými testami a získala množstvo certifikátov, takže ju môžete používať bez obáv. Riadiaca čipová súprava upravuje prúd do každého zariadenia a chráni ho pred poškodením. Vďaka 7 úrovniam ochrany sú vaše zariadenie aj nabíjačka chránené proti prebitiu, nadmernému vybitiu, prepätiu, prehriatiu, nadprúdu, skratu a elektromagnetickým poliam.

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Model CCJD-A0G
Dokončenie ABS (ohňovzdorný) + hliník + PC
Kompatibilita Univerzálne
Farba Sivá
Vstupné napätie DC 12V-24V
Rozmery 55 mm x 26,5 mm
Výstupné napätie

USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 10V/2A, 12V/1,5A Max. 20W

USB-C: 5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,6A, 15V/1,3A, 20V/1A

USB-A + USB-C = 20 W + 20 W (max. 40 W)

Napájanie 40W

025438
216 položky
6953156201972

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product