• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezdrátová herní myš Havit MS969WB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtová herná myš Havit MS969WB

32,24 € (s DPH) 26,86 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtová herná myš Havit MS969WB

Bezdrôtová herná myš Havit MS969WB kombinuje vysoký výkon, prispôsobenie a štýl pre hráčov, ktorí hľadajú presnosť a pohodlie. Táto myš, vybavená pokročilými funkciami, ako sú programovateľné makrá, prispôsobiteľné osvetlenie a pôsobivá životnosť klávesov, je nevyhnutným nástrojom pre každého herného nadšenca. Jej biela farba jej dodáva eleganciu a možnosť zmeny rozlíšenia DPI umožňuje prispôsobiť ju individuálnym potrebám. Tu je päť kľúčových funkcií, ktorými sa myš Havit MS969WB odlišuje.

Prispôsobiteľné osvetlenie LED

Myš Havit MS969WB ponúka 10 typov LED osvetlenia, ktoré používateľom umožňuje prispôsobiť jej vzhľad svojmu štýlu a hernému nastaveniu. Každé nastavenie DPI je indikované inou farbou svetla, čo uľahčuje identifikáciu a prispôsobenie vašim herným potrebám. Osvetlenie možno ľahko zmeniť jediným kliknutím, čím sa zvýši funkčnosť a estetika.

Vysoké rozlíšenie a presnosť

Myš Havit MS969WB s rozlíšením 1000 až 16 000 DPI poskytuje výnimočnú presnosť a plynulý pohyb. Možnosť meniť DPI za chodu umožňuje hráčom rýchlo sa prispôsobiť rôznym herným scenárom, od presného mierenia až po rýchle manévre.

Programovanie makier

Vďaka softvéru výrobcu môžu používatelia programovať makrá, čo je neoceniteľné v hrách, ktoré vyžadujú rýchle a zložité kombinácie klávesov. Táto funkcia maximalizuje výkon a prispôsobuje myš individuálnym herným štýlom.

Dlhodobá odolnosť a pohodlie

Myš poskytuje životnosť až 3 milióny kliknutí, čo zaručuje dlhodobú a spoľahlivú prevádzku. Jej ergonomický tvar a bezdrôtový dizajn poskytujú pohodlie aj počas dlhých herných relácií a znižujú únavu rúk.

Jednoduché používanie

Správa nastavení myši je intuitívna vďaka softvéru výrobcu, ktorý umožňuje prispôsobiť osvetlenie, DPI, makrá a funkcie klávesov. Okrem toho vás svetelný indikátor informuje o úrovni nabitia batérie, aby ste mali istotu neprerušovaného hrania.

Špecifikácie

Značka Havit
Model MS969WB
Farba Biela
Počet tlačidiel 7
Rozlíšenie 1000, 2000, 3000, 5000, 10000, 16000 DPI
Napätie 5V
Prúd 150 mAh
Životnosť kláves 3 000 000 kliknutí
Dĺžka kábla 1.6m
057146
59 položky
6950676204230

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product