• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowa mysz uniwersalna Havit MS626GT  ( czarna )
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Havit MS626GT bezdrôtová univerzálna myš ( čierna )

4,21 € (s DPH) 3,51 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtová myš Havit MS626GT

MS626GT môžete používať na prácu aj bežné prehliadanie. Rozlíšenie myši je 1200 DPI a vyznačuje sa plynulým chodom. Jeho ergonomický dizajn zaručuje pohodlné používanie a tichá prevádzka vás nebude dráždiť. Pripojenie 2,4 GHz zaručuje stabilný prenos signálu a konštrukcia z plastu ABS zaručuje jeho odolnosť.

Dobre sa uplatní v rôznych aplikáciách

Havit môžete používať napríklad na grafický dizajn, prehliadanie webu alebo hranie hier. Má rozlíšenie 1200 DPI a vďaka optickej technológii poskytuje plynulú prevádzku a presnosť. Vyznačuje sa tiež rýchlou reakciou na pohyb pre ešte väčšie pohodlie.

Bezdrôtová prevádzka

Už žiadne káble, ktoré by obmedzovali vaše pohyby, myš Havit funguje bezdrôtovo a pripája sa prostredníctvom 2,4 GHz. Dosah signálu je 10 m v okruhu 360°. Navyše pripojenie plug & play trvá len chvíľu. Nemusíte inštalovať žiadne ďalšie ovládače, stačí pripojiť prijímač USB micro (je súčasťou dodávky) k počítaču. Myš je napájaná batériou AA, ktorá zaručuje dlhú životnosť.

Komfort používania

Myš je navrhnutá tak, aby poskytovala dlhotrvajúci komfort. Vďaka ergonomickému dizajnu skrinka MS626GT dokonale padne do ruky a jej ekologická konštrukcia z ABS je odolná. Vďaka tichej prevádzke navyše nebude rušiť, takže ho môžete používať aj na miestach, ako je knižnica alebo univerzita.

Špecifikácie

Výrobca Havit
Model MS626GT
Farba čierna
Bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz
Rozsah do 10 m
Rozmery 105 x 58 x 31 mm
Počet tlačidiel 3
Rozlíšenie 1200 DPI
Životnosť tlačidla až 3 000 000 kliknutí
Zdroj energie 1x batéria AA (odporúčame alkalické batérie)

031466
145 položky
6939119005689

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product