• 3% zľava pri platbe prevodom
Cup blender AMZCHEF 8088-GA (Grey)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Šálkový mixér AMZCHEF 8088-GA (sivý)

127,31 € (s DPH) 106,09 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Šálkový mixér AMZCHEF 8088-GA (sivý)

Mixér AMZCHEF 8088-GA je zariadenie s pôsobivým výkonom 2 000 W a objemom 2 litre, ktoré vám umožní rýchlo a efektívne mixovať rôzne prísady. Ľahko si tak pripravíte hladké smoothie, krémové polievky alebo mleté prísady bez toho, aby ste v kuchyni strávili príliš veľa času. AMZCHEF 8088-GA je mixér, ktorý splní očakávania aj tých najnáročnejších kuchárov. Vďaka svojej všestrannosti a jednoduchému používaniu je ideálny pre profesionálov aj amatérskych kuchárov.

AMZCHEF/8088-GA/3

Objemný a výkonný

S objemom 2 litre je mixér ideálny do rodinných kuchýň a pre kuchárov, ktorí často pripravujú jedlá pre viacero osôb. Jeho rýchlosť až 25 000 otáčok za minútu v kombinácii s ôsmimi nožmi z nehrdzavejúcej ocele zaručuje výnimočný výkon a zamatovo hladkú konzistenciu mixovaných polievok a smoothies.

AMZCHEF/8088-GA/2

Inovatívny dizajn a bezpečnosť

Mixér 8088-GA je vybavený protišmykovou rukoväťou na pohodlné a bezproblémové používanie. Zdokonalený bezpečnostný systém automaticky vypne mixér pri zdvihnutí pohára, čím úplne eliminuje riziko nehody. Silikónová základňa navyše zaisťuje stabilitu prístroja počas prevádzky, takže si môžete byť istí, že mixér zostane na svojom mieste a nedôjde k jeho vysypaniu.

AMZCHEF/8088-GA/6

Nastaviteľná rýchlosť a intuitívne ovládanie

S mixérom AMZCHEF je príprava smoothie alebo chutnej omáčky hračkou. Ľahko môžete drviť ľad a mlieť mäso. Vďaka 8 nastaveniam rýchlosti vám prístroj umožňuje jemné prispôsobenie pre rôzne typy ingrediencií. Vďaka intuitívnemu ovládaniu je používanie mixéra jednoduché a zábavné a veľký praktický vstupný otvor vo veku uľahčuje pridávanie ingrediencií počas mixovania.

AMZCHEF/8088-GA/4

Jednoduché čistenie

Mixér je navrhnutý s ohľadom na jednoduché čistenie. Ľahko odnímateľné časti a čistenie v umývačke riadu umožňujú rýchle a jednoduché čistenie po varení. Okrem toho na umývanie samotnej misy a nožov stačí naliať vodu a spustiť jeden z programov a v priebehu niekoľkých sekúnd bude prístroj čistý a pripravený na ďalšiu úlohu.

AMZCHEF/8088-GA/9
Výrobca: AMZCHEF
Model 8088-GA
Kapacita 2L
Celková kapacita 2000 W
Napätie 220-240 V ~ 50 Hz
Rýchlosť otáčania 25 000 otáčok za minútu
058409
31 položky
730637296384

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product