• 3% zľava pri platbe prevodom
Vysokorychlostní stolní mixér JIMMY B32 1000W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysokorýchlostný stolový mixér JIMMY B32 1000W

115,75 € (s DPH) 96,46 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Stolový mixér JIMMY B53

Teraz môžete pre svoje dieťa ľahko pripraviť chutné a zdravé smoothies, ovocné kaše a pyré. Šálkový mixér JIMMY B53 má výkon 1000 W a rýchlosť až 25 000 otáčok za minútu. Je vybavený štvoricou nožov a ponúka na výber 5 prevádzkových režimov. S objemom až 1,5 litra môžete pripraviť chutné koktaily pre celú rodinu na jeden záťah. Spotrebič je tiež mimoriadne tichý a ľahko sa čistí. Súčasťou súpravy je aj praktický prenosný hrnček.

5 prevádzkových režimov na výber

Mixér môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám vďaka piatim dostupným režimom. JIMMY B53 vám umožňuje vybrať si z možností, ako sú ovocie a zelenina, mliečny koktail, smoothie, detská výživa a orechy. Chcete pre svoje dieťa pripraviť výživné pyré? Potrebujete pomlieť orechy na koláč? Alebo máte chuť na lahodné jahodové smoothie? Mixér JIMMY B53 si poradí takmer v každej situácii!

6 úrovní rýchlosti

Prispôsobte mixér situácii a získajte ešte chutnejšie smoothie alebo pyré. V manuálnom režime vám prístroj umožňuje vybrať si zo 6 úrovní rýchlosti, ktoré sú ideálne pre rôzne situácie. Úrovne 1-2 budú vhodné na mixovanie mäkkého ovocia, ako sú banány alebo jahody. Úrovne 3-4 sú vhodné na mixovanie tvrdších surovín, ako je napríklad mrkva. Úrovne 5-6 budú okrem iného dobre fungovať s ľadom a orechmi.

Štvornásobný nôž - vysoký výkon

Už žiadne nevábne, nerozmixované kúsky potravín v smoothie. Mixér JIMMY má výkon až 1 000 W a rýchlosť až 25 000 otáčok za minútu. Okrem toho má vylepšený, starostlivo premyslený dizajn a štyri nože, takže dokonale a rovnomerne rozmixuje všetky prísady. Prístroj si poradí dokonca aj s kúskami ľadu! Získava tiež viac živín. Vďaka tomu všetkému získate hladké, chutné a zdravé smoothie, pyré a ďalšie pokrmy.

Používateľsky prívetivé stránky

Mixér sa veľmi ľahko používa. Spotrebič je vybavený digitálnym displejom, ktorý vám okrem iného poskytuje informácie o prevádzkovom čase. Mixér B53 je prekvapivo ľahký, váži len 0,8 kg. Vyniká tiež vysokou životnosťou a odolnosťou voči poškodeniu. Okrem toho bol na jeho výrobu použitý plast vynikajúcej kvality bez obsahu BPA. Svojmu dieťaťu tak môžete bez obáv servírovať pyré! Súčasťou súpravy je aj praktický penovač.

Ešte väčší komfort

Udržiavať mixér v perfektnom stave nie je žiadny problém. Jeho nádobu môžete bezpečne umývať v umývačke riadu. K dispozícii je aj špeciálny pulzný režim, ktorý umožňuje nielen sekanie surovín, ale aj automatické čistenie spotrebiča. Okrem toho je mixér B53 vďaka svojej vylepšenej konštrukcii mimoriadne tichý. Jeho hlučnosť nepresahuje 80 dBA. Nemusíte sa obávať, že by nepríjemné zvuky niekoho rušili!

Ideálne pre veľké rodiny

S objemom 1,5 litra je B53 ideálny pre veľkú rodinu a umožňuje pripraviť niekoľko pohárov smoothie naraz. S B53 ľahko pripravíte dostatok smoothie pre všetkých! Chutná a zdravá pena na večeru? Alebo snáď lahodné ovocné smoothie po raňajkách? S JIMMY môžete svojich blízkych ľahko zásobovať cennými živinami!

Prenosný hrnček je súčasťou balenia

Súčasťou súpravy je aj praktický prenosný hrnček s objemom 600 ml. Hotové smoothie si tak môžete pohodlne vziať so sebou do práce, na univerzitu alebo do posilňovne. Teraz môžete jednoducho piť zdravé a výživné smoothie, kedykoľvek budete chcieť! Rovnako ako hrnček mixéra je aj hrnček vyrobený z vysokokvalitného plastu PCTG bez obsahu BPA - je teda úplne bezpečný pre vaše zdravie.

V balení

  • Mixér
  • Prenosný pohár (600 ml)
  • Kľučka

Špecifikácie

Značka JIMMY
Názov Mixér
Model B53
Menovitý výkon 1000W
Menovité napätie 220-240V
Maximálna rýchlosť 25 000 otáčok za minútu
Maximálna hladina hluku < 80 dBA
Materiál (šálka/šálka) PCTG (bez BPA)
Kapacita pohára 1.5l
Hmotnosť základne s motorom 2,8 kg
Hmotnosť šálky 0,8 kg

036467
88 položky
6946499307784

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product