• 3% zľava pri platbe prevodom
Przenośna maszyna do lodów Cocinare CICM-301 (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Prenosný stroj na výrobu zmrzliny Cocinare CICM-301 (čierny)

92,58 € (s DPH) 77,15 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtový stroj na výrobu zmrzliny Cocinare CICM-301 (čierny)

Teraz si môžete v okamihu pripraviť zdravú zmrzlinu, mrazený jogurt alebo lahodný sorbet. Zmrzlinovač Cocinare sa vyznačuje bezdrôtovým a kompaktným dizajnom, takže si svoj obľúbený dezert môžete vychutnať doma aj mimo domu. Chladiaci systém zabezpečuje udržiavanie dokonalej teploty. Jedno nabitie stačí na 10 až 15 použití prístroja.

Cocinare/CICM-301/1

Lahodný dezert v 3 krokoch

Presvedčte sa, ako jednoducho si môžete pripraviť zmrzlinu, mrazený jogurt alebo sorbet. Stačí zmraziť chladiaci pohár, potom doň vložiť vybrané ingrediencie a stlačiť tlačidlo. Dovoľte si experimentovať a vytvárať dezerty s jedinečnou chuťou - kombinujte kávu, čokoládu, rum, čerstvé ovocie a akékoľvek iné ingrediencie, ktoré máte radi.

Cocinare/CICM-301/2

Prenosný dizajn

V porovnaní s inými výrobníkmi zmrzliny je zariadenie Cocinare ľahké a kompaktné. Je bezdrôtový, takže ho môžete pohodlne používať v interiéri aj exteriéri.

Cocinare/CICM-301/3

Chladiaci systém

Zmrzlinovač Cocinare udrží až 210 g zmrzliny chladnú a čerstvú počas 5 hodín, a to aj počas horúcich dní, keď teplota dosahuje 30 °C. Výrobok využíva viac ako 400 g špeciálnej chladiacej kvapaliny, ktorá zabezpečuje spoľahlivé zmrazenie. Teraz si môžete oddýchnuť na dovolenkovej ceste a mať svoju obľúbenú zmrzlinu vždy po ruke!

Cocinare/CICM-301/4

Súčasťou balenia:

  • Zmrzlinovač x1
  • Kryt x1
  • Chladiace vrecko x1
  • Kábel USB-C x1
Výrobca Cocinare
Model CICM-301
Menovitý výkon 40 W
Napájanie 7.4 V
Kapacita batérie 2000 mAh
Kapacita 350 ml
Rýchlosť 20 otáčok za minútu
Materiál Nerezová oceľ 304
Farba čierna
045392
26 položky
6975652280091

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product