• 3% zľava pri platbe prevodom
Blender Deerma NU05
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blender Deerma NU05

22,51 € (s DPH) 18,76 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Deerma NU05 - Váš vysnívaný mixér

Pokročilý mixér Deerma vám umožní rýchlo a pohodlne pripraviť obľúbené koktaily, nech ste kdekoľvek. Zariadenie je vyrobené z odolných materiálov, ktoré zaručujú efektívnu a spoľahlivú prevádzku. Bezdrôtový, vybavený výkonným vrúbkovaným nožom a batériou až na 15 dní prevádzky, splní všetky vaše očakávania a umožní vám vychutnať si lahodné a zdravé smoothies každý deň.







Získajte svoju dennú dávku vitamínov

Vďaka tomuto spoľahlivému mixéru môžete piť čerstvé smoothies prakticky každý deň. Je to rýchly, jednoduchý a zábavný spôsob, ako sa starať o svoje zdravie. Deerma pomôže dodať vášmu telu dennú dávku vitamínov. Ľahko pripravíte diétne smoothie, osviežujúci džús alebo pyré pre svoje dieťa - možnosti sú nekonečné! Mixér má kapacitu až 400 ml - optimálne množstvo, aby ste sa vyhli oxidácii a vychutnali si lahodnú chuť a čerstvosť svojho nápoja.

4.jpg



Pohodlná a bezpečná prevádzka

Prístroj sa zapne 2-násobným stlačením veľkého tlačidla. Tým sa zabráni náhodnej aktivácii mechanizmu a zvýši sa bezpečnosť používania. Špeciálny ochranný systém navyše zabraňuje zapnutiu mixéra, keď nie je nasadený pohár. Vďaka tomu sa zariadenie nielen pohodlne používa, ale nepredstavuje ani najmenšie nebezpečenstvo pre používateľov.

4_1.jpg



Užívajte si rýchle nabíjanie

Výkonnú 1500 mAh batériu nabijete približne za 3 hodiny. Po tomto čase môžete pripraviť až 8 pohárov čerstvého nápoja. To znamená, že svojmu telu môžete rýchlo dodať obrovskú dávku vitamínov takmer v každej situácii! Okrem toho je mixér vybavený ochranným systémom, ktorý signalizuje nízku úroveň nabitia batérie, čo umožňuje predĺžiť jeho životnosť.

1_1.jpg



Dokonca aj s ľadom sa rýchlo vysporiada

Mimoriadne efektívnu prevádzku zabezpečuje výkonný motor s 21 000 otáčkami za minútu, ktorý rýchlo uvádza do pohybu dvojité zuby.nie čepeľ. Vďaka tomu mixér rozdrví zeleninu a ovocie za približne 10 sekúnd a dokonca rozdrví aj kocky ľadu! Môžete si tak rýchlo a pohodlne pripraviť presne také smoothie, aké vám najviac chutí.

2_1.jpg



Smoothie ako sen

Pokročilý systém štvornásobného odstreďovania zaručuje účinný výkon mixéra. Môžete si byť istí, že zelenina alebo ovocie budú správne nasekané a vaše smoothie bude tak hladké a jem né, ako chcete. Zabudnite na nechutne zahustené nápoje alebo nepresne rozmixované častice. Miešanie s Deerma vás poteší!

1_2.jpg



Miešajte, kdekoľvek sa vám páči

Bezdrôtový mixér Deerma váži len 0,6 kg - dokonca menej ako bežný notebook. Je tiež mimoriadne kompaktný a praktický. Nielenže vám v kuchyni zaberie menej miesta, ale môžete si ju ľahko vložiť do batohu alebo tašky a vziať si ju kamkoľvek chcete - do posilňovne, na dovolenku alebo do práce. Deerma vám umožní vychutnať si zdravé smoothies kdekoľvek a kedykoľvek.

5_2.jpg



Vaše obľúbené koktaily vždy so sebou

Pohár mixéra je vyrobený z ľahkého, ľahko čistiteľného a zdravotne nezávadného plastu PCTG a dodáva sa s vhodným viečkom. Má špeciálne chránený otvor a podobá sa tým, ktoré sa používajú v profesionálnych športových bidónoch. Zaručuje spoľahlivé utesnenie. Svoj obľúbený nápoj si tak môžete pohodlne vziať so sebou, kamkoľvek idete, bez obáv, že sa vám vyleje z tašky alebo batohu.

5.jpg

Špecifikácie

Výrobca Deerma
Model NU05
Menovitý výkon 140 W
Hmotnosť 0,6 kg
Menovité napätie 7.4 V
Nabíjateľné napájanie 5 V
Kapacita batérie 1500 mAh
Prevádzkový čas Približne 15 dní / 8 plných šálok
Kapacita 400 ml

024849
1531 položky
6955578034954

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product