• 3% zľava pri platbe prevodom
Mini kompresor samochodowy Baseus (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mini kompresor do auta Baseus (čierny)

33,01 € (s DPH) 27,51 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baseus CRCQ000001 Mini kompresor do auta

Chýba vám vzduch v pneumatikách na ceste do práce? Mini kompresor Baseus vám v takýchto situáciách spoľahlivo pomôže. S jeho pomocou môžete rýchlo nafúknuť vzduch v pneumatikách alebo guľôčkach. Vďaka kompaktnému dizajnu zariadenia ho môžete ľahko uskladniť. Možno ho napájať z ľubovoľnej 12V zásuvky v aute a LED displej poskytuje pohodlný prístup k najdôležitejším informáciám.

2.jpg

Nikdy vás nesklame

Mini kompresor Baseus je zariadenie, na ktoré sa môžete spoľahnúť! Motor výrobku dosahuje až 18 000 otáčok za minútu, takže môžete rýchlo doplniť vzduch napríklad do lopty. Len jedna minúta stačí na naplnenie pneumatiky 30 litrami vzduchu. A približne za 25 minút môžete nafúknuť 4 automobilové pneumatiky.

5.jpg

Inteligentné ovládanie

Ďalšou výhodou je inteligentné hustenie. Nastavte požadovaný tlak a nechajte čerpadlo bežať - po dosiahnutí požadovaného tlaku sa mini kompresor automaticky zastaví. S pneumatikami Baseus si môžete vždy užívať pohodlnú jazdu.

4.jpg

LED displej

Aby bolo používanie mini kompresora pohodlné, zariadenie je vybavené LED displejom, ktorý vám poskytne najdôležitejšie informácie. Displej vám počas používania zobrazí nameraný tlak v jednotkách PSI alebo Bar.

7.jpg

Kompaktný

Zariadenie Baseus môžete mať neustále pri sebe. Mini kompresor váži len 480 g a má rozmery 220 x 46 x 48 mm, takže sa vám ľahko zmestí do batohu, tašky alebo odkladacej schránky v aute. Výrobok je vybavený aj baterkou, ktorá uľahčuje používanie po zotmení.

3.jpg

Súčasťou balenia je

  • Mini kompresor
  • 2 hroty
  • Ihla
  • Hadička
  • Nabíjací kábel
Výrobca Baseus
Model CRCQ000001
Vstupné napätie 12 V (cez zásuvku automobilového zapaľovača)
Zdroj svetla LED
Rozsah tlaku 0,2-150 PSI
Dĺžka trubice 18 cm
Rýchlosť čerpania 30 l/min
Rozmery 220 x 46 x 48 mm
Hmotnosť 480g
Dĺžka kábla 3m
Farba Čierna
030396
1104 položky
6932172603175

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product