• 3% zľava pri platbe prevodom
Yeelight GU10 Smart Bulb W4 (barevná) - 4ks
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yeelight GU10 Smart Bulb W4 (farebná) - 4ks

46,78 € (s DPH) 38,98 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka Yeelight je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Yeelight GU10 Color - inteligentná žiarovka, ktorá dokáže svietiť miliónom farieb.

Žiarovka Yeelight GU10 Color dokáže svietiť viac ako 16 miliónmi farieb, vďaka čomu môžete vytvoriť nezabudnuteľnú atmosféru v každej situácii. Ľahko sa používa a je energeticky úsporná - spĺňa očakávania aj tých najnáročnejších používateľov. Môžete si nastaviť nielen farbu svetla, ale aj jeho jas a teplotu. Zariadenie je kompatibilné s inteligentnými asistentmi, ako sú Google a Alexa, takže máte možnosť ovládať ho hlasom alebo smartfónom.

Voľné nastavenie parametrov osvetlenia

GU10 Color bude svietiť presne podľa vašich predstáv. Pomocou špeciálnej aplikácie môžete jednoducho nastaviť farebnú teplotu svetla, ako aj jeho jas a farbu. Môžete tak zabezpečiť, aby vaše osvetlenie dokonale zodpovedalo danej príležitosti. Stretnutie s priateľmi, romantická večera, pokojný večer so šálkou čaju a obľúbeným televíznym seriálom - so svietidlom Yeelight vždy vytvoríte jedinečnú atmosféru. Chcete viac? Synchronizujte svetlo s hudbou a sledujte, ako sa mení v rytme hudby - ideálne na domáce párty!

Perfektná voľba pre každého hráča

Máte radi počítačové hry? Yeelight GU10 ponúka niečo aj pre vás! Žiarovka je kompatibilná s hernými platformami Razer Chroma a Overwolf, takže môžete prispôsobiť osvetlenie tempu hry. Vyskúšajte tieto možnosti a vychutnajte si úžasné svetelné efekty spôsobené rôznymi hernými udalosťami. S Yeelight sa môžete spoľahnúť na ešte väčšie pohltenie!

Jednoduchá konfigurácia a diaľkové ovládanie

Nemusíte sa starať o zložité nastavenie GU10 Color. Stačí zaskrutkovať žiarovku, potom ju pripojiť k Wi-Fi a pridať do aplikácie Yeelight. Celý proces je mimoriadne jednoduchý. Zariadenie môžete spárovať aj so službami Google Assistant, Samsung SmartThings a Amazon Alexa. Od pohodlného diaľkového ovládania osvetlenia vás delí naozaj len malý kúsok - môžete ho ovládať priamo v aplikácii alebo jednoduchými hlasovými príkazmi.

Pohodlné ovládanie viacerých žiaroviek

Uhol rozloženia svetla žiaroviek GU10 Color je 36° - takže môžete úspešne nainštalovať niekoľko žiaroviek a optimálne osvetliť vybrané miestnosti. Výrobky možno tiež zoskupiť a ovládať súčasne. Nemusíte tak ovládať každú žiarovku zvlášť. Ak vytvoríte skupinu, stačí zapnúť jedno zariadenie alebo nastaviť jeho parametre a ostatné budú okamžite nasledovať.

Šetrné k životnému prostrediu

Široká škála možností žiarovky ide ruka v ruke s jej energetickou účinnosťou. Maximálna spotreba zariadenia je 4,5 W a v pohotovostnom režime spotrebuje iba 0,4 W. Stavte na túto ekologickú žiarovku a zabudnite na príliš vysoké účty!

Špecifikácia: žiarovka je určená pre domácnosti, ktoré sa vyznačujú nízkou spotrebou energie:

Výrobca: Yeelight
Názov Yeelight Smart LED žiarovka GU10 (viacfarebná)
Model YLDP004-A
Rozmery Ø50x54 mm
Hmotnosť 52,5 g
Jas 350 lm
Teplota farieb 2700 K - 6500 K
Napätie 220-240 V ~ 50/60 Hz
Menovitý výkon 5 W
Prevádzková teplota -10 °C - +40 °C
Prevádzková vlhkosť 0-85 % rF
CRI Ra 80
IP IP20
Spotreba energie v pohotovostnom režime ≤ 0,5 W
Účinník 0,5
Bezdrôtové pripojenie WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Energetická účinnosť F
Životnosť 15 000 h
Podporované operačné systémy Android 4.4 (alebo novší) IOS 9.0 (alebo novší)
Uhol rozloženia svetla 36°
Počet kusov v balení 1
043653
44 položky
6924922224051

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product