• 3% zľava pri platbe prevodom
Smart žárovka LED Yeelight Smart Bulb 1S (bílá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yeelight Smart Bulb LED 1S (biela)

12,75 € (s DPH) 10,62 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná žiarovka Yeelight W3 (farebná)

Vytvorte si jedinečnú atmosféru pomocou inteligentnej žiarovky Yeelight W3, ktorá umožňuje voľne nastavovať parametre svetla, ako je jas, teplota a dokonca aj farba. Je kompatibilná so službou Google Assistant a ďalšími platformami, takže jej používanie je úžasne jednoduché a zábavné. Môžete ju tiež synchronizovať s hudbou a dokonca aj s obľúbenou počítačovou hrou vďaka integrácii Razer Chroma. W3 je tiež energeticky úsporný - v pohotovostnom režime spotrebuje menej ako 0,5 W energie. Vďaka použitiu nových technológií a vylepšení má žiarovka široké možnosti známe z modelu 1S a ponúka ešte atraktívnejšiu cenu.

Jedinečné osvetlenie na každú príležitosť

Inteligentná žiarovka Yeelight W3 bude svietiť presne tak, ako chcete. Nastavte si jas svetla a teplotu farieb podľa svojich potrieb. Vyberte si zo 16 miliónov farieb a vytvorte jedinečnú atmosféru pre každú príležitosť - sviatočná večera, rodinné stretnutie, filmový večer s priateľmi alebo romantické rande? S osvetlením W3 môžete vytvoriť tú správnu atmosféru v každej situácii.

Ponorte sa ešte viac do sveta svojej obľúbenej hry

Kompatibilný s hernými platformami Razer Chroma a Overwolf. Vďaka tomu je možné synchronizovať žiarovku s konkrétnymi hrami a vychutnať si fantastické svetelné efekty vyvolané udalosťami na obrazovke. Vyskúšajte túto funkciu a doprajte si úplne nový a nezabudnuteľný zážitok. So žiarovkou Yeelight si môžete vychutnať ešte pohlcujúcejší herný zážitok!

Fantastické riešenie pre večierky

Plánujete domácu párty? W3 (farba) má pre vás niečo špeciálne! Vďaka svetelnej funkcii synchronizovanej s hudbou môžete vytvoriť ešte veľkolepejšiu atmosféru - svetelné efekty, ktoré sa menia s hudbou, poskytnú vám a vašim hosťom neuveriteľnú zábavu. Tancujte a sledujte, ako svetlá tancujú s vami!

Jednoduché a pohodlné ovládanie pomocou aplikácie Yeelight

Zabudované Wi-Fi a aplikácia Yeelight umožňujú rýchlu inštaláciu žiarovky. Dokonca nemusíte používať ani ďalšie rozbočovače alebo ovládače. Celý proces konfigurácie je mimoriadne jednoduchý - ľahko sa s ním vysporiadať. Tým sa však možnosti, ktoré aplikácia ponúka, nekončia. S jej pomocou môžete žiarovky ovládať na diaľku - zapínať a vypínať svetlo, ako aj nastavovať pracovné plány. Môžete tiež využiť množstvo dostupných scén a dokonca si vytvoriť vlastné.

Diaľkové ovládanie s inteligentným asistentom

To nie je všetko! Yeelight W3 (farebný) je kompatibilný s Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT a Samsung SmartThings. Pridajte ho do systému, ktorý používate každý deň, a pohodlne ovládajte všetky svoje inteligentné zariadenia z jedinej aplikácie. Žiarovku môžete dokonca ovládať hlasom pomocou inteligentného asistenta - stačí niekoľko jednoduchých slov a svetlo môžete pohodlne vypnúť alebo zapnúť bez toho, aby ste sa pohli z pohovky!

Ovládanie viacerých žiaroviek súčasne

Chcete používať viac ako jednu žiarovku Yeelight? Máme pre vás skvelú správu! Žiarovky W3 umožňujú skupinové ovládanie, čo znamená, že nemusíte zapínať a nastavovať každú jednotku zvlášť. Vytvorte skupinu pomocou aplikácie - keď tak urobíte, stačí niekoľko kliknutí alebo jednoduchý hlasový príkaz na ovládanie viacerých žiaroviek naraz.

Váš nový spôsob šetrenia peňazí

Ekologická žiarovka Yeelight W3 (farebná) je tiež neuveriteľne energeticky úsporná. V pohotovostnom režime spotrebuje iba 0,3 W. Už sa nemusíte obávať príliš vysokých účtov za elektrinu. Yeelight využíva optimalizovanú elektroniku, ktorá vám umožňuje šetriť energiu, a teda aj peniaze.

Balík obsahuje aj:

  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Značka Yeelight
Názov Inteligentná LED žiarovka W3 (viacfarebná)
Model YLDP005
Veľkosť Ø60x116 mm
Hmotnosť 160g
Podstavec lampy E27
Jas 900 lm, nastaviteľný
Teplota farieb 1700-6500K, nastaviteľná
Napätie 220-240 V ~ 50/60 Hz 0,04 A
Menovitý výkon 8W
Prevádzková teplota -10 °C až 40 °C
Prevádzková vlhkosť 0-85 % rF
CRI Ra80
Úroveň IP IP20
Čas zahriatia na 60 % svetla Okamžité plné osvetlenie
Počet spínacích cyklov (zapnutie/vypnutie) >15,000
Účinok 0.5
Svietivosť 105 lm/W
Bekáblové pripojenie WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Výkon v pohotovostnom režime ≤0.5W
Energetická účinnosť A
Životnosť 15 000h
Kompatibilita Android 4.4 alebo vyšší/iOS 9.0 alebo vyšší

026237
910 položky
608887786811

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product