• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna żarówka Yeelight W1 GU10 (ściemnialna) 1szt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná žiarovka Yeelight W1 GU10 (stmievateľná) 1ks

9,19 € (s DPH) 7,66 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka Yeelight je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Yeelight GU10 Dimmable - inteligentná, energeticky úsporná žiarovka

Inteligentná stmievateľná žiarovka Yeelight GU10 nielenže poskytuje fantastické osvetlenie miestností vo vašej domácnosti, ale umožňuje aj nastavenie jasu svetla. Jej inštalácia je veľmi jednoduchá a vďaka diaľkovému ovládaniu a možnostiam zoskupovania je jej používanie ešte jednoduchšie a zábavnejšie. Zariadenie je tiež energeticky úsporné - v pohotovostnom režime spotrebuje iba 0,23 W. Pri jeho používaní sa teda nemusíte obávať vysokých účtov za elektrinu.

12Yeelight/YLDP004/1

Nastavenie jasu svetla

Jednou z najdôležitejších funkcií žiarovky je nastavenie jasu svetla, ktoré generuje. Vďaka tejto funkcii môžete osvetlenie ľahko prispôsobiť svojim preferenciám, potrebám alebo špeciálnej príležitosti. Nastavte veľmi jasné svetlo, keď sa potrebujete chvíľu sústrediť - napríklad pri práci alebo štúdiu. Dávate prednosť relaxácii a odpočinku? Vyberte si jemnú žiaru, ktorá podporuje pokoj.

12Yeelight/YLDP004/2

Diaľkové ovládanie osvetlenia

Pridaním žiarovky do aplikácie Yeelight získate možnosť diaľkového ovládania. Keď tak urobíte, budete môcť pomocou smartfónu zapínať a vypínať svetlo, nastavovať jas, nastavovať rozvrhy alebo vytvárať scény. Výrobok je tiež kompatibilný so službami Google Assistant, Amazon Alexa a Samsung SmartThings, takže vám s jeho používaním môže pomôcť aj váš inteligentný asistent.

12Yeelight/YLDP004/3

Skupinové žiarovky pre ešte pohodlnejšie ovládanie

Vedeli ste, že nemusíte ovládať každú žiarovku zvlášť? Ak chcete, použite možnosť zoskupovania a ovládajte ich naraz toľko, koľko chcete. Stmievateľná žiarovka GU10 má uhol rozloženia svetla 36°, takže je vhodné nainštalovať ich niekoľko napríklad v obývačke alebo spálni, potom ich zoskupiť a nastaviť ich prevádzku podľa príležitosti. Takto môžete zabezpečiť, aby boli miestnosti vo vašej domácnosti osvetlené presne podľa vašich predstáv.

12Yeelight/YLDP004/4

Jednoduchá inštalácia

Napriek svojim veľkým schopnostiam sa zariadenie veľmi ľahko používa. Je tiež jednoduché ho nastaviť. Stačí zaskrutkovať žiarovku, pripojiť ju k sieti Wi-Fi a nastaviť ju v niekoľkých jednoduchých krokoch - celým procesom vás prevedie aplikácia Yeelight. Od možnosti pohodlne ovládať inteligentné osvetlenie vás delí už len niekoľko okamihov.

12Yeelight/YLDP004/5

Šetrite elektrickú energiu a peniaze

Energeticky úsporná stmievateľná žiarovka GU10 je šetrná k životnému prostrediu a jej prevádzka je lacná. V pohotovostnom režime nespotrebuje veľa energie a jej maximálny výkon je len 4,8 W. To znamená, že sa pri jej používaní nemusíte obávať vysokých účtov. Stmievateľná žiarovka GU10 vám poskytne nielen vysnívané osvetlenie, ale aj úsporu elektrickej energie a peňazí!

12Yeelight/YLDP004/6

Vrátane stránky

  • Používateľská príručka
Výrobca Yeelight
Názov Yeelight Smart LED žiarovka GU10 (stmievateľná)
Model YLDP004
Rozmery Ø50x54 mm
Hmotnosť 52,5 g
Jas 350 lm
Teplota farieb 2700 K
Napätie 220-240 V ~ 50/60 Hz
Menovitý výkon 4,8 W
Prevádzková teplota -10 °C - 40 °C
Prevádzková vlhkosť okolia 0 - 85 % rF
CRI Ra 80
IP IP20
Spotreba energie v pohotovostnom režime ≤ 0,5 W
Účinník 0,5
Bezdrôtové pripojenie WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Účinnosť napájania F
Životnosť 15 000 h
Podporované operačné systémy Android 4.4 (alebo novší) a IOS 9.0 (alebo novší)
Uhol rozloženia svetla 36°
Počet kusov v balení 1
025583
60 položky
608887786774

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product