• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna taśma LED MSL320 Meross (HomeKit)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MSL320 Meross Smart LED Tape (HomeKit)

37,71 € (s DPH) 31,43 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Meross MSL320 Inteligentný LED pásik s WiFi (HomeKit)

Vytvorte si originálnu dekoráciu pre svoj domov a vytvorte jedinečnú náladu pre každú príležitosť. Ako na to? Použite LED pásik Meross MSL320! Svetlo si môžete ľubovoľne prispôsobiť svojim potrebám zmenou jasu alebo farby. Osvetlenie môžete ovládať aj na diaľku - pomocou aplikácie Meross alebo platforiem ako Apple HomeKit alebo Google Assistant. Produkt podporuje aj hlasové ovládanie.

Zaistenie správnej atmosféry v každej situácii

Vedeli ste, že správne osvetlenie môže určitým spôsobom ovplyvniť našu náladu? Môžete ho použiť aj na vytvorenie jedinečnej atmosféry pri akejkoľvek príležitosti. LED pás MSL320 vám ukáže, ako to funguje! Môžete si ľubovoľne nastaviť jas svetla, ktoré generuje, a dokonca meniť jeho farbu - zo širokej škály farieb RGB si určite vyberiete niečo, čo je pre vás ideálne.

Fantastické svetelné efekty

Tým sa vaše možnosti nekončia! LED pás podporuje scény s rôznymi svetelnými efektmi, ktoré vám umožnia ešte viac prispôsobiť osvetlenie situácii. Plánujete pokojný večer s obľúbenou knihou alebo domáci filmový večer? Usporadúvate večierok? Chcete sa počas práce na chvíľu sústrediť? Alebo sa práve chystáte do postele? Vyberte si správnu scénu a vychutnajte si svetlo, ktoré dokonale vyhovuje vašim potrebám.

Ovládajte osvetlenie odkiaľkoľvek

Teraz môžete ovládať osvetlenie, aj keď ste mimo domova. LED pásik funguje s aplikáciou Meross, ako aj s Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings a IFTTT. Stačí siahnuť po telefóne, aby ste svetlo zapli, vypli alebo upravili jeho parametre! Môžete tiež vytvárať plány a časovače.

Pohodlné hlasové ovládanie

Kompatibilita s inteligentnými asistentmi tiež znamená, že môžete ovládať svoje svetlá jednoduchými hlasovými príkazmi - nemusíte sa ani pohnúť! Na zapnutie, vypnutie, rozjasnenie svetla alebo napríklad zmenu jeho farby stačí niekoľko dobre zvolených slov.

Váš nový, jednoduchý spôsob výzdoby miestnosti podľa vášho výberu

Dĺžka 5 m vám dáva takmer neobmedzené možnosti použitia. Pomocou LED pásky môžete ozdobiť napríklad kuchynské skrinky, stôlalebo na stenu za televízorom alebo na police. Zariadenie navyše môže spolupracovať s vašou existujúcou sieťou WiFi - nie je potrebný žiadny ďalší rozbočovač.

Zahrnuté

  • 2x LED páska 5 m
  • 1x inteligentný ovládač WiFi
  • 2x konektor
  • 1x napájací adaptér
  • 10x upevňovacia svorka

Špecifikácie

Výrobca Meross
Vstup 12 V/1,5 A
Farba RGB
Dĺžka 2x 5 m
Typ adaptéra
Anténa 1x vnútorná anténa
Štandard bezdrôtového pripojenia IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R
Bezdrôtové zabezpečenie Produkt podporuje 64/128-bitový WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK.

*Výrobok nepodporuje podnikovú sieť Wi-Fi.
Certifikáty CE, RoHS, WEEE
Požiadavky na hardvér iOS 13.0 alebo novší/Android 4.1 alebo novší, funkčná sieť Wi-Fi
Prevádzková teplota 0°C - 40°C
Teplota skladovania -40°C - 70°C
Prevádzková vlhkosť 10-90% (bez kondenzácie)
Vlhkosť okolia pri skladovaní 5-90 % (bez kondenzácie)
Aplikácia Meross
Kompatibilita Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings
028414
232 položky
680306682706

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product