• 3% zľava pri platbe prevodom
Smart żarówka Wifi LED RGB Broadlink LB4E27
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Broadlink LB4E27 Wifi LED RGB inteligentná žiarovka

5,76 € (s DPH) 4,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Broadlink LB4E27 WiFi LED RGB Smart Bulb

Kúpte si svetlo, ktoré vám umožní prispôsobiť náladu vašim špecifickým podmienkam a potrebám. Žiarovka Broadlink LB4E27 ponúka osvetlenie RGB. Môžete si ľubovoľne nastaviť farbu, jas alebo teplotu farieb a používať pohodlné ovládanie prostredníctvom aplikácie alebo hlasového asistenta.

Mnoho možností

Plánujete filmový večer alebo možno tanečnú párty? S osvetlením Broadlink získate dokonalé prostredie pre každú príležitosť! Žiarovka ponúka výber farieb RGB, jasu a teploty farieb. Efekty môžete tiež kombinovať do scén a ukladať ich, aby ste mohli jediným kliknutím spustiť svoje obľúbené nastavenia.

Pohodlné ovládanie

Vychutnajte si pohodlie diaľkového ovládania pomocou aplikácie Broadlink. Nastavte všetky parametre žiarovky a naplánujte rozvrhy z aplikácie. Pomôže vám to zautomatizovať každodennú rutinu. Navyše môžete používať hlasové ovládanie - prostredníctvom Amazon Alexa, Google Assistant, FastCon alebo IFTTT.

Ďalšie funkcie

Objavte praktické funkcie zariadení Broadlink! Žiarovku môžete prispôsobiť svojej každodennej rutine. Režim východu a západu slnka umožňuje zapnúť svetlo v správnom čase a podporiť tak vaše zvyky. Navyše môžete použiť aj režim zabezpečenia domácnosti, ktorý zapne svetlá, keď ste preč - a vytvorí tak dojem, že ste doma.

Špecifikácie:

Výrobca Broadlink
Model LB4E27
Tvar A60
Menovitý výkon 10 W
Menovité napätie AC 220-240V, 50/60Hz
Jas 800 lm
Rozmery φ60 x 117 mm
Komunikácia Wi-Fi 802.11b/g/n (2,4 GHz)
Kompatibilita systému iOS 11 / Android™ 5.1 alebo novšia verzia
Certifikáty CE, ROHS, RCM
Teplota farieb Teplý/chladný (2700 - 6500K)

036081
356 položky
6924826708947

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product