• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna żarówka LED Wi-Fi MSL120 Meross (HomeKit)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná LED žiarovka Wi-Fi MSL120 Meross (HomeKit)

11,93 € (s DPH) 9,94 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná LED žiarovka Meross MSL120HK (HomeKit)

Vychutnajte si pohodlné diaľkové ovládanie osvetlenia a vytvorte jedinečnú atmosféru pre každú príležitosť. Inteligentná žiarovka Meross MSL120 LED umožňuje ľubovoľne nastaviť jas, teplotu farieb a dokonca aj farbu svetla a je mimoriadne energeticky úsporná. Môžete ho pohodlne ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie Meross. Okrem iného je kompatibilný aj s Apple HomeKit, Amazon Alexa a Google Assistant, takže ho môžete ovládať aj hlasom.

Diaľkové ovládanie osvetlenia

Zabudli ste niekedy pred odchodom z domu zhasnúť svetlá? Teraz to už nie je problém - žiarovku môžete kedykoľvek vypnúť pomocou smartfónu! Aplikácia Meross umožňuje ovládať zariadenie odkiaľkoľvek - v práci, v reštaurácii alebo dokonca na dovolenke v zahraničí. Teraz máte všetko, čo potrebujete, na dosah ruky! Produkt spolupracuje aj s Apple HomeKit, Samsung SmartThings, Amazon Alexa, Google Assistant a Line Clova.

Inteligentná domácnosť prispôsobená vášmu životnému štýlu

Už nemusíte zhasínať svetlá, keď odchádzate do práce, ani ich zapínať po návrate. Inteligentná LED žiarovka Meross sa vám prispôsobí! Ako to funguje? Stačí nastaviť plán. Nech sa svetlá automaticky zapnú o 7:00, keď vstávate, a vypnú o 8:00, keď idete do práce. Zvyčajne sa vraciate domov okolo 17:00? Nastavte svetlá, aby vás privítali! Možnosti sú takmer nekonečné.

Vytvorte si doma tú správnu atmosféru

Vedeli ste, že farba a intenzita osvetlenia môže fantasticky podčiarknuť charakter príležitosti a dokonca ovplyvniť našu náladu? Meross vám umožní využívať podobné možnosti! Žiarovka LED umožňuje zvoliť si jas a teplotu farby osvetlenia a dokonca aj jeho farbu! Vďaka širokej škále farieb RGB si určite nájdete ten správny odtieň. Ľahko tak vytvoríte dokonalú atmosféru pre romantickú večeru, filmový večer alebo domácu párty!

Len niekoľko slov

Nechce sa vám vstávať z postele a zhasínať svetlá? Máte pri varení plné ruky práce a potrebujete zapnúť lampu? Teraz to už nie je problém! LED žiarovka Meross MSL120 je kompatibilná s hlasovými asistentmi Siri, Google Assistant a Amazon Alexa. To znamená, že ho môžete pohodlne ovládať hlasom. Stačí zadať príslušný príkaz a sledovať, ako sa svetlo zapína, vypína, rozjasňuje alebo modrie.

Jednoduchá inštalácia a energetická účinnosť

Vyberte si ekologické a zároveň úsporné riešenia. Žiarovka spotrebuje veľmi málo elektrickej energie - v porovnaní s podobnými modelmi ušetrí až 78,3 % energie. Inštalácia a nastavenie nie sú žiadnym problémom. Na správne fungovanie zariadenia stačí existujúce pripojenie Wi-Fi vo vašej domácnosti - nie je potrebné kupovať žiadne ďalšie rozbočovače. S Merossom sa môžete rozlúčiť s vysokými účtami za elektrinu a ušetriť peniaze!

Zahrnuté

  • Inteligentná LED žiarovka
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Meross
Model MSL120HK
Verzia
Vstup 200-240 V ~ 50/60 Hz
Jas 810 lm, ekvivalent 60 W
Stmievateľné Áno
Teplota farieb Nastaviteľné, 2700-6500K
RGB Áno
Uhol rozloženia svetla 180°
Pohotovostný výkon <0,5 W
Spotreba energie 9 W
Životnosť Približne 22,8 roka pri používaní približne 3 h denne
Tvarový faktor A19
Anténa 1 interná anténa
Bezdrôtový štandard IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R
Bezdrôtové zabezpečenie

Podporuje 64/128-bitový WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK

*Nepodporuje podnikové Wi-Fi

Certifikáty USA: FCC, UL; EÚ: CE, RoHS, WEEE; JP: Telec, PSE
Systémové požiadavky iOS 13.0 alebo novší, Android 4.1 alebo novší, existujúce pripojenie Wi-Fi
Prevádzková teplota 0°C - 40°C
Teplota skladovania -40°C - 70°C
Prevádzková vlhkosť 10%-90% (bez kondenzácie)
Vlhkosť okolia pri skladovaní 5 - 90 % (bez kondenzácie)
Aplikácia Meross
Kompatibilita Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings
030244
153 položky
680306683277

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product